Κατερίνα Καινούργιου: «Τη Βανδή την αποκαταστήσατε με τον Μπισμπίκη, εμένα;»

18 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου, «Τη Βανδή την αποκαταστήσατε με τον Μπισμπίκη, εμένα;» «Μου έχει πει ότι θα με  αποκαταστήσει!» ο Μανώλης Κονταρός. Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Την Καθαρά Δευτέρα 18/3 το πλατό του Super Κατερίνα μεταμορφώθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συναδέλφους της από το πάνελ να υποδέχονται μουσικούς, που κινήθηκαν σε λαϊκούς ρυθμούς εν όψει της Σαρακοστής.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε έναν έναν τους καλεσμένους της και στη συνέχεια τους μουσικούς, που της έκαναν την τιμή να γλεντήσουν όλοι μαζί στον Alpha – κρατώντας ξεχωριστή παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.

Για το τέλος της υποδοχής στο πλατό η Κατερίνα Καινούργιου κράτησε τον Μανώλη Κονταρό με την ίδια να κάνει χιούμορ στον γνωστό μουσικό για την προσωπική της ζωή, καθώς περιμένει να την αποκαταστήσει όπως έκανε με το ζευγάρι Βανδή – Μπισμπίκης (θα τους παντρέψει τελικά;»

«Η τιμή είναι τεράστια. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πάνω από όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος. Θα του δώσω ένα μεγάλο φιλί. Μου έχει ότι θα με αποκαταστήσει με κάτι κοινούς φίλους που έχουμε, αλλά δεν το βλέπω κύριε Κονταρέ. Τη Βανδή την αποκαταστήσατε με τον Μπισμπίκη, εμένα;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όλα θα γίνουν, σιγά σιγά», απάντησε ο Μανώλης Κονταρός.

youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]