Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από τον γιο του στο σπίτι του, στη Λέσβο, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης

18 Μαρτίου 2024

 Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από τον γιο του στο σπίτι του, στη Λέσβο, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο άνθρωπος έχει πεθάνει εδώ και πολλούς μήνες, ίσως και ένα χρόνο

Στη Λέσβο ένας 66χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από τον γιο του στο σπίτι του στην Καλλονή, ύστερα από μήνες.

Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» αυτοκτονία. Η σορός του 66χρονου έμεινε όπως φαίνεται για μήνες στο διαμέρισμα. Δεν τον είχε αναζητήσει κανείς.

Εδώ και χρόνια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν είχε επαφές ούτε με τον γιο, αλλά ούτε και με τους υπόλοιπους συγγενείς του. Οι αστυνομικοί ψάχνουν για κάποιο σημείωμα, που όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Σοκ από νέα αυτοκτονία | Τον βρήκε κρεμασμένο η αδελφή του | zarpanews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου νεκρός, σε προχωρημένη σήψη από το γιο του και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο άνθρωπος έχει πεθάνει εδώ και πολλούς μήνες, ίσως και ένα χρόνο.

Η ιστορία πίσω από το τραγικό περιστατικό, αναφέρουν έγκυρες πηγές είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος του στην Αθήνα και περιστασιακά στο σπίτι του στην Καλλονή. Φαίνεται πως δεν είχε επαφές με τον γιο του.

Πιθανόν αντιμετώπιζε προβλήματα ενώ είχε επιλέξει από το 2020 να μην έχει επαφές με τους συγγενείς του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]