Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας – Τι λένε οι μετεωρολόγοι για το τριήμερο

14 Μαρτίου 2024

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας , τι λένε οι μετεωρολόγοι για το τριήμερο

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική νησιωτική χώρα και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Έκπτωση έως -70% στα γυαλιά ηλίου Calvin Klein!

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια και τα δυτικά τους 16 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη 14/03/2024: Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές -  TvFreaks

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, η αστάθεια του τριημέρου της Αποκριάς δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε 5 μεγάλες πόλεις, ωστόσο, την Κυριακή «οι καρναβαλιστές θα δροσιστούν λίγο περισσότερο».

«Χωρίς προβλήματα, και σε στεριά και σε θάλασσα, η έξοδος των εκδρομέων. Η θερμοκρασία το τριήμερο θα βρεθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει: «Επιμένει η αστάθεια τόσο σήμερα αλλά και αύριο, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα είναι δύο πολύ καλές καιρικά ημέρες με τις μπόρες να εμφανίζονται κυρίως σε βουνά το απόγευμα.

Την Κυριακή αναμένουμε μια έξαρση της απογευματινής αστάθειας, χωρίς όμως να προβληματίζει ιδιαίτερα, οπότε και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις δεν θα αντιμετωπίσουν αξιόλογα προβλήματα, ενώ την Καθαρά Δευτέρα περιορίζεται σημαντικά και πάλι, κι έτσι το πέταγμα του χαρταετού θα πραγματοποιηθεί χωρίς καιρικά προβλήματα».

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας -  PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Βροχές, καταιγίδες ακόμη και χιόνια στα ορεινά της χώρας αναμένεται να είναι ο καιρός τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο οποίος ωστόσο εκπέμπει και αισιόδοξο μήνυμα για την Καθαρά Δευτέρα.

Από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει άστατος με κατά τόπους βροχές και μπόρες, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα έχουμε ηλιοφάνεια και αν έχουμε λίγες βροχές αυτό θα συμβεί στα βουνά της ορεινής Ελλάδας και στα βόρεια της Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]