Σκότωσε τη σύζυγο με 16 μαχαιριές και την κόρη με 12 όταν προσπάθησε να τον σταματήσει

14 Μαρτίου 2024

Σκότωσε τη σύζυγο με 16 μαχαιριές και την κόρη με 12 όταν προσπάθησε να τον σταματήσει

Άγρια δολοφονία συνέβη στην Τουρκία με δράστη έναν 46χρονο άνδρα ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του με 16 μαχαιριές και την κόρη του με 12. Η τραγωδία σημειώθηκε στις 00:20 της Τετάρτης σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, στο Ερζερούμ. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με μαχαίρι τη 44χρονη νοσοκόμα σύζυγό του, Καντριγιέ, ύστερα από καβγά και την 20χρονη κόρη του, Ασουντέ, όταν η κοπέλα προσπάθησε να τον σταματήσει.

Έκπτωση έως -70% στα γυαλιά ηλίου Calvin Klein!

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Σκότωσε τη σύζυγο με 16 μαχαιριές και την κόρη  με 12 όταν προσπάθησε να τον σταματήσει – Makeleio.gr

Όπως ανέφεραν στα μέσα τούρκοι αξιωματούχοι, ο 46χρονος άντρας, που εργαζόταν για 23 χρόνια ως καθηγητής γεωγραφίας σε σχολείο, περίμενε να πέσουν για ύπνο ο πατέρας και οι αδελφές του που τον είχαν επισκεφθεί, για να ξεκινήσει καβγά με τη σύζυγό του, για την οποία υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Στο άκουσμα του καβγά η Ασουντέ, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, προσπάθησε να τους μιλήσει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάποια στιγμή ο Ζουλκούφ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε στη σύζυγο και την κόρη του

Όταν οι αδερφές του δράστη άκουσαν τις φωνές μητέρας και κόρης μπήκαν στο δωμάτιο και προσπάθησα να πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια του Ζουλκούφ, ο οποίος, όμως, συνέχισε να μαχαιρώνει τα δύο θύματα.

Αφού μητέρα και κόρη έπεσαν αναίσθητες από την αιμορραγία ο Ζουλκούφ το έβαλε στα πόδια πριν να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]