Έφυγε ο παπάς από το μνημόσυνο της μητέρας  βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας – Είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

14 Μαρτίου 2024

Έφυγε ο παπάς από το μνημόσυνο της μητέρας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας γιατί είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, Ο ιερέας και ο ψάλτης αποσύρθηκαν αρνούμενοι να τελέσουν το μνημόσυνο.

Έκπτωση έως -70% στα γυαλιά ηλίου Calvin Klein!

Ένα πρωτοφανές και απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε στο μνημόσυνο της μητέρας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κατσαφάδου, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ρήγμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Εκκλησίας και πολιτείας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ιερέας και ο ψάλτης αποσύρθηκαν αρνούμενοι να τελέσουν το μνημόσυνο, καθώς ο «γαλάζιος» βουλευτής είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έλαβε χώρα πριν από δύο εβδομάδες στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με ορισμένα ακόμη άτομα, τα οποία ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας του, παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία περίμεναν να τελεστεί το μνημόσυνο. Τότε ο ιερέας και ο ψάλτης αποσύρθηκαν…

Η κίνηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση και δυσαρέσκεια.

Το επεισόδιο ωστόσο έληξε, καθώς ήρθε άλλος ψάλτης και ο ιερέας τελικά δέχθηκε να τελέσει το μνημόσυνο.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Κώστα Κατσαφάδου επιβεβαίωσαν το απαράδεκτο περιστατικό, σημειώνοντας ότι όσα έγιναν εκείνη την ημέρα στενοχώρησαν πολύ τον βουλευτή της ΝΔ.

«Θεώρησε ντροπιαστικό το γεγονός και για τον κόσμο που ήταν εκεί», λένε χαρακτηριστικά. Σημείωναν δε ότι ο κ. Κατσαφάδος δεν επιθυμούσε να πάρει έκταση το θέμα για να μην αμαυρωθεί η μνήμη της μητέρας του, την οποία έχασε ξαφνικά.

parapolitika.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]