Σάλος με την απουσία του Τζέιμς από το σημερινό trailer και την πιθανή αποχώρηση του – Ζητάει νέα αλλαγή ομάδων (video)

13 Μαρτίου 2024

Σάλος με την απουσία του Τζέιμς από το σημερινό trailer και την πιθανή αποχώρηση του – Ζητάει νέα αλλαγή ομάδων, oριακές διαπραγματεύσεις «ή θα κάνετε αυτά ή φεύγω!»

Ο Τριαντάφυλλος άναψε φωτιές με τα stories του και από το πουθενά έγινε γνωστό ότι υπάρχει θέμα αποχώρησης του Τζέιμς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvfreaks.gr και βάση των πληροφοριών που έχει από μια πηγή (κάτι που δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα και από μια δεύτερη), ο Τζέιμς έχει αποχωρήσει και αυτό θα το δούμε να συμβαίνει στον 4ο αγώνα ασυλίας, όπου αναμένεται να μην δώσει το παρών στο συμβούλιο του νησιού!

Η παραγωγή κάνει τα πάντα για να τον πείσει να επιστρέψει πίσω στο Survivor 2024, καθώς ο Τζέιμς νιώθει αδικημένος, αυτός και η ομάδα του για την αλλαγή που έγινε με τους παίκτες των δύο ομάδων. Ο λόγος είναι φυσικά ότι οι κόκκινοι χωρίς ακόμα να έχουν μπει στο παιχνίδι οι δυνατοί τους παίκτες λόγω τραυματισμών, οριακά τους κερδίζουν.. κάτι που συνεπάγεται ότι με την επιστροφή τους.. θα έχουν το πάνω χέρι καθώς οι καλύτεροι παίχτες πήγαν στη κόκκινη ομάδα σύμφωνα με αυτά που φέρεται να είπε ο Τζέιμς

Για αυτό το λόγο αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι και τώρα ζητάει την αλλαγή των ομάδων ως όρο για την επιστροφή του στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την tvfreaks.gr φαίνεται πως τελικά η παραγωγή κάνει πίσω και αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές στις ομάδες, που είναι πραγματικά άκρως ενδιαφέρουσες..!

Η παραγωγή αποφασίζει να επιστρέψει ο Γκιουλέκας και η Αναστασία στην μπλε ομάδα, με την Δώρα και τον Σταμάτη να πηγαίνουν στην κόκκινη!

Όμως δεν είναι η μόνη σημαντική αλλαγή που διαπραγματεύθηκε ο Τζέιμς, μιας και η παραγωγή για να τον πείσει να συμμετάσχει στο  Survivor 2024 του υποσχέθηκε ότι θα επαναφέρει την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κονού.. πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα..

Αν δεν γίνει και τώρα τότε ο Τζέιμς δήλωσε ότι θα αποχωρήσει και μάλιστα όχι μόνος του.. καθώς και η Σταυρούλα συμφωνεί απόλυτα με τις απαιτήσεις του συμπαίκτη της και σκοπεύει να τον ακολουθήσει..

Αυτά τα νέα που ακούγονται και εμείς περιμένουμε να δούμε αν όλα αυτά έχουν βάσεις..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]