Πώς εκδικούνται τα ζώδια

12 Μαρτίου 2024

Πώς εκδικούνται τα ζώδια, κάποιοι λένε πως «η επιτυχία και η αδιαφορία είναι ο καλύτερος τρόπος να εκδικηθείς κάποιον», όλοι όμως συμφωνούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Το κάθε ζώδιο εκδικείται με τον δικό του τρόπο, και σίγουρα μερικά από αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.. Ποια ζώδια σχεδιάζουν στρατηγικά την εκδίκησή τους και ποια βάφουν τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες;

Πως παίρνει εκδίκηση κάθε ζώδιο | zarpanews.gr

Κριός: Ναι, ο Κριός δεν είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο του κύκλου, αλλά ανήκει στους πολύ δυνατούς παίχτες. Αν τον πληγώσεις, όμως, θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα! Θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ακόμη κι αν καταστρέψει τον ίδιο του τον εαυτό μέχρι να το καταφέρει.

Ταύρος: Δεν είναι από τα ζώδια που μπορεί να αποδεχθούν μία κατάσταση και να τη συγχωρέσουν. Θα περιμένει ήσυχα στη γωνία και θα παρατηρεί, μέχρι να αποτύχεις μόνος σου.

Δίδυμος: Μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο και να νομίζουν οι γύρω του πως θα κάνει κάποια μεγάλη καταστροφή και έπειτα να τα ξεχάσει όλα, λέγοντας στους φίλους του πως «Δεν έγινε και τίποτα το σοβαρό! Πώς κάνετε, έτσι;»

Καρκίνος: Δε θα το δείξει αμέσως, αλλά θα εκδικηθεί δυνατά και αμείλικτα, εκεί που ο άλλος δε θα το περιμένει. Θα σου κάνει μήνυση για συναισθηματική βλάβη και θα απαιτήσει, αντί για αποζημίωση, να δηλώσεις επίσημα «Συγγνώμη που γεννήθηκα».

Λέων: Δε θα δείξει έλεος! Δεν τον ενδιαφέρει η συγχώρεση, οι προσπάθειες του άλλου να τα βρούνε, διότι το θέμα της εκδίκησης έχει ήδη δρομολογηθεί! Δεν είναι από τα ζώδια που χρησιμοποιούν το λόγο για να «τραυματίσουν» κάποιον, αλλά τις πράξεις

Παρθένος: Μόλις κάποιος του κάνει κακό, τότε ο Παρθένος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και πολύ εύκολα τον διαγράφει μία και καλή από τη ζωή του. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τον πονάει, αλλά ξέρει πως να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και πως να αποδίδει δικαιοσύνη.

Ζυγός: Δε θα κάνει μεγάλη φασαρία ούτε κάποιο έντονο σκηνικό ώστε να τραβήξει τα βλέμματα των άλλων, καθώς δεν είναι καθόλου στο στυλ του, απλώς θα ανταποδώσει το κακό με τον ίδιο τρόπο!Θα σε καταστρέψει με ευγένεια.

Σκορπιός: Δε θα δείξει ποτέ έλεος σε κανέναν και θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις όσο χειρότερα γίνεται που τόλμησες.  Θα σχεδιάσει πολύ καλά και έξυπνα την εκδίκησή του και θα την εκτελέσει ακόμα καλύτερα. Έχει δημιουργικό πνεύμα και θα βάλει όλα τα μέσα και το μυαλό του για να την κάνει να πετύχει.

Τοξότης:  Θα σε εκδικηθεί με το «ίδιο νόμισμα», αλλά θα σου εξηγήσει ακριβώς τι σου κάνει και τι του έκανες εσύ! Δε θα κάνει τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο και το θέμα θα λήξει εκεί. Θα ζει την καλύτερη ζωή του, χωρίς εσένα.

Αιγόκερως:  Θα το μελετήσει προσεκτικά, θα είναι ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο συγκεκριμένο πρόσωπο που τον πλήγωσε και μόλις το ολοκληρώσει, θα το εκτελέσει με τεράστια επιτυχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει εκτός των υπολογισμών του, διότι δε λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής, αλλά έχει την υπομονή να σχεδιάσει την εκδίκησή του όσο πιο καλά μπορεί. Δεν θα σου πει ποτέ ότι τον πλήγωσες, για να μη σου δώσει τέτοια ικανοποίηση.

Υδροχόος: Δε θα δεχτεί συγγνώμες και απολογισμούς, απλώς θα πει στο πρόσωπο αυτό πως δεν ταιριάζουν οι ιδιοσυγκρασίες τους και πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Υδροχόος δε θέλει να έρχεται σε συγκρούσεις.

Ιχθύς: Τα νεύρα και η ένταση του θα είναι τόσο μεγάλα που μπορεί να εκδικηθεί το πρόσωπο που τον πλήγωσε με το χειρότερο, αλλά και με τον έντεχνο τρόπο. Θα το δράσει υπογείως, ώστε να μην έρθει σε άμεση ρήξη με τον άλλον και θα τον χτυπήσει εκεί που πονάει, χωρίς να αισθάνεται τύψεις και ενοχές. Θα κάνει το θύμα μέχρι να πείσει τους πάντες ότι εσύ είσαι ο κακός της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]