Άγνωστοι γιούχαραν τον Κασσελάκη και χτύπησαν αστυνομικό (video)

11 Μαρτίου 2024

Άγνωστοι γιούχαραν τον Κασσελάκη και χτύπησαν αστυνομικό, ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον»

Συγκεκριμένα, άγνωστοι που συμμετείχαν στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο queer ατόμων χθες στη Θεσσαλονίκη, αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στεφάνου Κασσελάκη, την ώρα που έφτασε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον». Του φώναξαν «σκουπίδι» και τον αποκάλεσαν καταπιεστή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν το πηλήκιο του αστυνομικού. Στο «Ολύμπιον» έσπευσε όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών στον αστυνομικός. Ο τραυματίας αστυνομικός θα μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο 424 ΓΣΝΕ

Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια ομάδα των αγνώστων επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού που βρισκόταν στην είσοδο του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε.

Καταδικαστέα τα επεισόδια κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη από κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, τη φραστική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη καταδίκασαν κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ειδικότερα, ο Παύλος Μαρινάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: “Εκφράζουμε την αυτονόητη και κατηγορηματική καταδίκη μας για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και για τον τραυματισμό αστυνομικού. Οι ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία”.

«Τα αποψινά επεισόδια κουκουλοφόρων κατά διαδηλωτών και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κασσελάκη, που έρχονται σε συνέχεια της χθεσινής επίθεσης σε δυο πολίτες για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, είναι απολύτως καταδικαστέα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, καταδίκασε τους προπηλακισμούς κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη.

«Τα αποψινά επεισόδια κουκουλοφόρων κατά διαδηλωτών και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κασσελάκη, που έρχονται σε συνέχεια της χθεσινής επίθεσης σε δυο πολίτες για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, είναι απολύτως καταδικαστέα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Τόνισε ότι είναι πρωτίστως «ανησυχητική η επανάληψη ακραία βίαιων και μισαλλόδοξων συμπεριφορών.

Η ισότητα και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι απαρέγκλιτες δημοκρατικές αρχές».

«Αποτροπιασμός», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία «ανέβασε» το βίντεο από «τη χθεσινή επίθεση της μάζας εναντίον δύο τρανς ατόμων, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης».

«Σας καλώ να το δείτε, για να αναλογιστούμε μαζί το μέγεθος της παρακμής, και του φασισμού και ρατσισμού που ελλοχεύουν στην κοινωνία μας. Όταν ο κυρίαρχος λαός μετατρέπεται σε όχλο δεν έχουμε τίποτα καλό να περιμένουμε για το μέλλον», υπογραμμίζει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι «ήρθε η ώρα οι προοδευτικοί πολίτες να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας», προσθέτοντας: «Φαίνονται περισσότεροι γιατί το σκοτάδι πάντα κάνει πολύ θόρυβο. Είμαστε περισσότεροι και είμαστε στο φως».

@provc1ntcyu

Πρεπει να παραδεχτουμε παρολαυτα.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΑΣΧΗΜΕΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ #fyp #skg #gr #real

♬ MP3PSYCHOSIS – Jxxl3s

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]