Η ιστορία της παίκτριας του My Style Rocks –  “Γεννήθηκα σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα

11 Μαρτίου 2024

Η ιστορία της παίκτριας του My Style Rocks –  “Γεννήθηκα σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα

Η πανέμορφη παίκτρια του διαγωνισμού μόδας My Style Rocks Νικολίνα Νικολούζου αποφάσισε σήμερα να μιλήσει μπροστά στις κάμερες και να διηγηθεί την δική της ιστορίας

Σήμερα οι παίκτριες του διαγωνισμού θα έπρεπε να φέρουν μια δική τους παιδική φωτογραφία και να ντυθούν με παρόμοιο τρόπο όπως στην φωτογραφία.

Οταν ήρθε η σειρά της της 20χρονης Νικολίνα Νικολούζου, εκείνη ζήτησε πριν αποκαλυφθεί η παιδική της φωτογραφία, να πάρει τον λόγο και να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία από την ζωή της.

Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα».

«Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 ετών, όταν μοιράστηκα τα συναισθήματά μου με τους γονείς τους και με τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε, ξεκίνησε και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου».

Είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς της που ήταν και είναι στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή λέγοντας ότι: “Δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα όλο αυτό, χωρίς τον αγώνα και τη στήριξη των γονιών μου και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς τους γονείς και την οικογένειά μου και την αδεφή μου, δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα” 

«Ο λόγος που λέω αυτή την ιστορία τώρα, επειδή έχω παλέψει πάρα πολύ για να νιώσω 100% ο εαυτός μου κι αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει από το να διεκδικώ τα όνειρά μου, έχω την ελπίδα πως η ιστορία μου θα βοηθήσει άλλα άτομα που παλεύουν με την ταυτότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτό τον κοσμο και να είναι πολεμιστές και να κυνηγούν πάντα τον στόχο τους».

msr24B - Νικολίνα Νικολούζου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]