«Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου» – Έγραψε στο Instagram ο Αύγουστος Κορτώ (video)

9 Μαρτίου 2024

«Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου», έγραψε στο Instagram ο Αύγουστος Κορτώ. Eνα όνειρο που δεν τολμούσαμε να έχουμε στην εφηβεία μας. Δηλώσεις του Έλληνα συγγραφέα, o Έλληνας συγγραφέας αλλά και ο Χάρης Δούκας, μίλησαν στο Associated Press για τον πρώτο γάμο ομόφυλων που έγινε στο Δημαρχείο Αθηνών.

«Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Αύγουστος Κορτώ.

Δηλώσεις του Έλληνα συγγραφέα Πέτρου Χατζόπουλου, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Αύγουστος Κορτώ (Auguste Corteau), φιλοξενεί το Associated Press που κάλυψε τον πρώτο γάμο ομοφύλων, που έγινε την Πέμπτη στο Δημαρχείο της Αθήνας, «τρεις εβδομάδες μετά τη νομιμοποίησή του στην ορθόδοξη χριστιανική Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το διεθνές πρακτορείο.

(AP Photo/Michael Varaklas)

Ο Έλληνας συγγραφέας Πέτρος Χατζόπουλος, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Αύγουστος Κορτώ (Auguste Corteau), φιλά το χέρι του συζύγου του, δικηγόρου Αναστάσιου Σαμουηλίδη, κατά τη διάρκεια του γάμου τους στο Δημαρχείο Αθηνών, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024.

Ο Έλληνας συγγραφέας Πέτρος Χατζόπουλος, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Auguste Corteau, φιλά το χέρι του συζύγου του, δικηγόρου Αναστάσιου Σαμουηλίδη, κατά τη διάρκεια του γάμου τους στο Δημαρχείο Αθηνών, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024. (AP Photo/Michael Varaklas)

«Ο Έλληνας μυθιστοριογράφος και ο σύντροφός του έγιναν το πρώτο ανδρικό ζευγάρι που παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Αθήνας, μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα», όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά το διεθνές πρακτορείο Associated Press, που διένειμε και τις φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]