Άντζελα Δημητρίου: «Αγαπώ την κόρη μου, αλλά τώρα θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα (video)

8 Μαρτίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: «Αγαπώ την κόρη μου, αλλά τώρα θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ,μεταξύ άλλων, στην κόρη της, με αφορμή την κόντρα τους που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό

Η τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι αγαπάει την κόρη της, ωστόσο, οφείλει να αγαπήσει και να φροντίσει και την ίδια, πλέον.

«Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

Σπάει" τη σιωπή της η Άντζελα Δημητρίου: «Η Όλγα θέλω να είναι καλά με τον  άντρα της! Θέλω να είμαι λίγο μόνη μου» - News - Youweekly

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει «τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω; Όχι, όχι.

Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Στη συνέχεια, ιδιαίτερα φορτισμένη, ανέφερε τα εξής: «Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι και να κατηγορείς της μάνα σου. Ποτέ, ποτέ όμως ούτε σήκωσα χέρι στη μάνα μου, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν πάντα στο πλευρό της μέχρι να βγει η ψυχή της στο κρεβάτι. Με εκμεταλλεύτηκαν, είναι μεγάλη στενοχώρια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]