Τρόμος στη Φιλαδέλφεια: Ένοπλοι ανοίγουν πυρ σε μαθητές – Πυροβόλησαν 9 φορές 16χρονο (video)

7 Μαρτίου 2024

Τρόμος στη Φιλαδέλφεια: Ένοπλοι ανοίγουν πυρ σε μαθητές, πυροβόλησαν 9 φορές 16χρονο, Καταζητούνται από την Αστυνομία οι ένοπλοι που άνοιξαν πυρ εναντίον γκρουπ μαθητών σε στάση λεωφορείου στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Caught on Cam: Gunmen Fire 70+ Shots at Teens in West Philadelphia – NBC10  Philadelphia
Shooters unload 60 rounds at group of teens in Philadelphia triple  shooting: video | Fox News
srastes b7909

Τουλάχιστον 8 ανήλικοι δέχθηκαν πυροβολισμούς από αγνώστους σε σταθμό λεωφορείων της SEPTA στις λεωφόρους Rising Sun και Cottman στη βορειοανατολική Φιλαδέλφεια την Τετάρτη.

Σήμερα, οι αστυνομικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα τρομακτικό με τη στιγμή που οι ένοπλοι κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και αρχίζουν να πυροβολούν την ομάδα των μαθητών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της Φιλαδέλφειας Κέβιν Μπέθελ, οκτώ μαθητές ηλικίας 15 έως 17 ετών δέχτηκαν πυροβολισμούς. «Κάποια στιγμή, όταν το λεωφορείο φεύγει και τα παιδιά ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο λεωφορείο, τρία άτομα βγαίνουν από το όχημα και πυροβολούν πολλές φορές», δήλωσε ο Μπέθελ. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία ένα 16χρονο αγόρι πυροβολήθηκε εννέα φορές και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τραυματισμένα είναι και τα υπόλοιπα 7 θύματα που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς.

Στο τρομακτικό επεισόδιο έπεσαν πάνω από 30 σφαίρες. Το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai εθεάθηκε για τελευταία φορά πάνω από τη γέφυρα Tookany Creek προς την πόλη Cheltenham.

ieidiseis.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]