Αρναούτογλου: Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε όλη η πράξη (video)

7 Μαρτίου 2024

Αρναούτογλου: Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε όλη η πράξη, «Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε μιλά συχνά πολύ συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Ο παρουσιαστής προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση μια αφορμή μία ερώτηση που έκανε στην καλεσμένη του την Klavdia για το αν την έχουν απατήσει.

Η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν αρνητική, αλλά ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στο παρελθόν τον απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο.

Αρναούτογλου: Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε η σεξουαλική  πράξη στο κινητό... | Gossip-tv.gr

«Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο. Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά», ανέφερε στον «αέρα» του The 2Night Show.

«Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι όχι ο απατημένος αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

star.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]