Με πολύ κόσμο και σκάκι έκοψε την πίτα του το ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων

5 Μαρτίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου διεξήχθη η κοπή της πίτας του σκακιστικού συλλόγου ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων, στην έδρα του συλλόγου στο κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ιθύνοντες του συλλόγου διοργάνωσαν μπάρμπεκιου για όλους τους αθλητές της ομάδας και διασκέδασαν με μουσική, φαγητό και φυσικά σκάκι. Παράλληλα η ομάδα του ΔΗΚΕΠ γιόρτασε και την άνοδό της στην Γ εθνική κατηγορία, έπειτα από ένα πολύ απαιτητικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα.

Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο εφημέριος του ιερού Προσκυνηματικού ναού Αγ. Νεκταρίου ο οποίος αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην ομάδα, τονίζοντας την σημασία που έχει η λήψη αποφάσεων και η διορατικότητα στη ζωή μας. Ο πάτερ Μηνάς ευχήθηκε στα παιδιά να συνεχίσουν την πορεία τους στο σκάκι, το κατεξοχήν άθλημα που καλλιεργεί αυτές τις αρετές.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Κορρές Ευάγγελος, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή σταδιοδρομία στα παιδιά και ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της ομάδας για την προσπάθειά και τις δράσεις τους, που έχουν φέρει στην ομάδα δύο ανόδους σε δύο χρόνια. Ευχαρίστησε ακόμα όλα τα μέλη, τους παίκτες και τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας που όπως ο ίδιος ανέφερε ‘‘χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί, αλλά και να είχε επιτευχθεί δε θα είχαν καμία αξία χωρίς την συμμετοχή σας’’. Κλείνοντας αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει για την ανάπτυξη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, ο υπεύθυνος της ομάδας Βάθης Ισίδωρος, ο οποίος είναι και εκλεγμένο μέλος της ΕΣΣΝΑ (Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής) και κατέχει τη θέση του ειδικού γραμματέα. Ακολούθως έκοψε το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας και το αφιέρωσε σε όλους τους παίκτες της ομάδας, κάνοντας ειδική αναφορά για την μεγάλη προσφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ενός εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας και μόνιμο στυλοβάτη, Μαργαρίτη Φώτη, ο οποίος ολοκλήρωσε το τουρνουά με 6 νίκες σε 7 αγώνες και φυσικά της πρώτης σκακιέρας, τον Χαλιαμάνη Γεώργιο ο οποίος έκανε το απόλυτο 7/7!

Ακολούθησε ο ταμίας της ομάδας και ένας εκ των ιστορικότερων μελών της ομάδας, Λιόσης Άγγελος, ευχόμενος την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην ομάδα, μια ομάδα η οποία είναι ενεργή και δραστήρια στο χώρο του σκακιού από το 1986 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εξελίσσεται. Το κομμάτι του το αφιέρωσε στους γονείς για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν καθημερινά για τα παιδιά τους και ευχήθηκε υγεία και δύναμη για την συνέχεια.

Με τη σειρά τους ο κύριος Νίκος Γαβριλάκης, πρώτος προπονητής της ομάδας και επί σειρά 25 ετών προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών και ο κύριος Γεώργιος Χαλιαμάνης, πρώτη σκακιέρα της ομάδας, έκοψαν τα κομμάτια τους και τα αφιέρωσαν στην ομάδα και στα παιδιά, με ευχές για ένα μέλλον γεμάτο υγεία και επιτυχίες.

Τίμησαν ακόμα με την παρουσία και τις ευχές τους ο πρόεδρος της Δημακάκος Αναστάσιος και ο γενικός γραμματέας Πλευράκης Ιωάννης. Ο πρόεδρος της Ένωσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα πρόκληση της Γ εθνικής ενώ από μεριάς του ο γενικός γραμματέας, ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας, ευχήθηκε να συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Η γιορτή συνεχίστηκε ως αργά το απόγευμα με πολύ φαγητό και παιχνίδι αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένους τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις


[There are no radio stations in the database]