Πατέρας έπνιξε τα δυο παιδιά του 5 και 3 ετών – «Θα το έκανα ξανά»

2 Μαρτίου 2024

Πατέρας έπνιξε τα δυο παιδιά του 5 και 3 ετών, «Θα το έκανα ξανά»

Ένας 38χρονος πατέρας έπνιξε την κόρη του Έμιλυ 5 χρονών και τον γιο του Θίοντορ 3 χρόνων

Ο Adam Price  βρισκόταν σε διάσταση με την γυναίκα του και είχε τα παιδιά στο σπίτι του στην Νεμπράσκα. Τα δύο αδερφάκια βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι του εκείνος όμως είχε καταφέρει να διαφύγει.

Η μητέρα των παιδιών ανησύχησε καθώς ο πρώην σύζυγος της δεν απαντούσε στα μηνύματα της και ζήτησε την βοήθεια των αρχών. Η αστυνομία εντόπισε στην Καλιφόρνια  τον  Adam Price  ώρες αφότου βρέθηκαν τα παιδιά του νεκρά  στο σπίτι του στην Νεμπράσκα και τον συνέλαβαν για τις δολοφονίες τους. 

Δύο μέρες πριν τη δολοφονία ο Adam Price είχε βγάλει 1500 δολάρια από την τράπεζα πράγμα που έδειξε πως είχε προσχεδιασμένο το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν είπαν πως ο δολοφόνος πατέρας τους είπε ότι  ” η δολοφονία δεν ήταν απόφαση της στιγμής και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα μπορούσε να το ξαναέκανε ” δείχνοντας αμετανόητος για την πράξη του

Η Έμι και ο Τέντι ήταν από τα πιο γλυκά και τρυφερά παιδιά και δεν τους άξιζε να φύγουν από τη γη με αυτόν τον τρόπο», έγραψε η Νικόλ Νίλσεν, φίλη της οικογένειας.

Δύο διαφορετικοί ιερείς κατέθεσαν κατά τη διάρκεια της δίκης του Price. Και οι δύο είπαν στο δικαστήριο ότι ο Price είχε έρθει σε αυτούς και ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα παιδιά του.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Price υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της τετραήμερης δίκης ότι ο πατέρας βρισκόταν σε κρίση ωστόσο δεν έπεισαν κανέναν.

people.com

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]