Άγρια επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού – Διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό με αιμορραγία

1 Μαρτίου 2024

Άγρια επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού – Διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό με αιμορραγία έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα 

Στο χειρουργείο μπαίνει εσπευσμένα η 22χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άντρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επίθεση που δέχτηκε η κοπέλα μπαίνει στο χειρουργείο με τραύματα στον πνεύμονα ενώ φαίνεται να έχει σπασμένο πλευρό και ρήξη διαφράγματος. Ο δράστης την είχε κτυπήσει με το μαχαίρι δύο φορές την ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα.

Οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η 22χρονη είχε υποστεί πνευμοθώρακα – το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα

Έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα

Ηράκλειο: Μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε 17χρονη και της έσκισε τα ρούχα -  iefimerida.gr

Συγκεκριμένα, η τραυματίας διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό με αιμορραγία που προκλήθηκε από δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς.

Δεν φαίνεται πάντως να κινδυνεύει η ζωή της, και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα για το συμβάν περίπου στις 13:30.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου και μετέφερε το θύμα στον Ευαγγελισμό, με βαθύ τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη και έχοντας τις αισθήσεις του.

Για το περιστατικό έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ ο δράστης, ο οποίος και συνελήφθη, με το κίνητρο της επίθεσης να παραμένει άγνωστο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]