Κοπέλα παριστάνει το κουτάβι και ο σύντροφός της, τη «βγάζει» βόλτα με λουρί (video)

29 Φεβρουαρίου 2024

Κοπέλα παριστάνει το κουτάβι και ο σύντροφός της, τη «βγάζει» βόλτα με λουρί, παριστάνει το κουτάβι από παιδί 

O Λορέντζο και η Τζένα είναι ένα ζευγάρι με ιδιαιτερότητες μιας και η κοπέλα έχει μια συνήθεια και αυτή είναι να συμπεριφέρεται σαν κουτάβι.

Ωστόσο, ο σύντροφος της δεν έχει κανένα θέμα με αυτό: «Νομίζω το αγαπημένο μου πράγμα στην Τζένα είναι η ικανότητα της να δείχνει ποια είναι ως κουτάβι». 

Η Τζένα λέει πως: «το να συμπεριφέρομαι σαν κουτάβι παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση μας και από εκεί πηγάζει η έκφραση της αγάπης μου. Ξεκάθαρα δέχομαι πολύ μίσος και μου λένε ότι είμαι τρελή και όχι έχω χάσει το μυαλό μου».

Μάλιστα, ο Λορέντζο πηγαίνει την Τζένα βόλτα με το λουρί, «Όταν είμαστε σε δημόσιο χώρο μπορεί να είναι λίγο ντροπιαστικό μερικές φορές. Τη γνώρισα σε μια φωτογράφιση πέρσι και κάπως κολλήσαμε κατευθείαν στο πλατό». 

Παριστάνει το κουτάβι από παιδί 

«Ξεκίνησα να παριστάνω το κουτάβι από τότε που ήμουν πολύ μικρή. Η μητέρα μου θα μου ζητούσε να παίξω με τα σκυλιά και τότε απλώς γινόμουν ένα από τα σκυλιά, ενώ οι γονείς μου πάντα ρωτούσαν πότε θα το σταματήσω αυτό, αλλά δεν το έκανα ποτέ» λέει η Τζένα. 

Όταν αποκάλυψε στον σύντροφό της, την αγάπη της να παριστάνει τον σκύλο εκείνος δεν έδειξε κανέναν δισταγμό και το αποδέχτηκε κατευθείαν. 

Όταν η Τζένα παριστάνει το κουτάβι περπατάει στα τέσσερα μέσα στο σπίτι, παίρνει το λουρί με το στόμα της και το πηγαίνει στον Λορέντζο ώστε να του «πει» χωρίς λέξεις ότι θέλει να την πάει μια βόλτα έξω. 

Επίσης, αποκάλυψε ότι της αρέσει να της μιλάνε σαν σκύλο και να της λένε «μπράβο, καλό παιδί», όπως λένε συνήθως οι ιδιοκτήτες στα σκυλιά τους. «Το αγαπημένο μου πράγμα είναι ο δεσμός με τον ιδιοκτήτη». 

Μάλιστα, μπαίνει πραγματικά στο πετσί του ρόλου, σε σημείο που πηγαίνει για σκάψιμο, ενώ στο σπίτι έχει και ένα δωμάτιο σκύλου που πηγαίνει και κοιμάται στο κλουβί της και παίζει με τα παιχνίδια της.

reader.gr

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 


[There are no radio stations in the database]