Καταγγελία Καρυστιανού: «Ο Χρήστος Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη»

29 Φεβρουαρίου 2024

Καταγγελία Καρυστιανού: «Ο Χρήστος Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη»

Η Μαρία Καρυστιανού εξηγεί πως έμαθε τον εντολέα που προχώρησε στο μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος

Τον Χρήστο Τριαντόπουλο «δείχνει» ως τον κρατικό αξιωματούχο, ο οποίος έδωσε την εντολή για να μπαζωθεί άρον-άρον ο χώρος του δυστυχήματος των Τεμπών και να αλλοιωθούν ή να εξαφανιστούν στοιχεία από το τραγικό συμβάν, μαζί με υπολείμματα νεκρών, η κ. Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο δυστύχημα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να λάμψει η αλήθεια.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος είναι ο κρατικός αξιωματούχος, ο οποίος έδωσε την εντολή για να μπαζωθεί άρον-άρον ο χώρος του δυστυχήματος των Τεμπών και να αλλοιωθούν ή να εξαφανιστούν στοιχεία από το τραγικό συμβάν, μαζί με υπολλείμματα νεκρών.

Μαρία Καρυστιανού: Ο Χρήστος Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα του  τόπου του δυστυχήματος - Financial Report

Αυτό προκύπτει από τη δήλωση της κυρίας Μαρίας Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο δυστύχημα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να λάμψει η αλήθεια. Σε δηλώσεις της η κυρία Καρυστιανού εξηγεί πως προέκυψε το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος πριν βεβαίως γίνει οποιαδήποτε έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

Εξηγεί ότι η ίδια έστειλε εξώδικο στον τότε Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, διότι όπως αναφέρει είχε μάθει ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας εκτέλεσε αυτό το μπάζωμα. Στη συνέχεια η κυρία Καρυστιανού αναφέρει πως έλαβε γραπτή απάντηση από τον κύριο Αγοραστό, ο οποίος ανέφερε πως «εγώ ακολουθούσα εντολές». Και οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο ενώ έγιναν δύο συνεδριάσεις.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι τον Μάιο του 2023 διετέλεσε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου και της 25ης Ιουνίου 2023 εξελέγη Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία. Από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 είναι Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι απορίας άξιο βέβαια πως ο Κώστας Αγοραστός εκτέλεσε αυτή την παράνομη εντολή και δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να αλλοιωθούν και να εξαφανιστούν τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν κόμμα-κυβέρνηση-και κράτος είναι το ίδιο. Απορίας άξιο, επίσης είναι το γεγονός ότι ο Χρήστος Τριαντόπουλος είναι μέλος της κυβέρνησης. Ο ανακριτής Η κυρία Καρυστιανού επισημαίνει επίσης ότι οι συγγενείς των θυμάτων φωνάζουν για το μπάζωμα από τις 15 Μαρτίου 2023, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε.

Επίσης, αναφέρει για το πως λειτούργησε η δικαιοσύνη. Σημειώνει πως ο ανακριτής της υπόθεσης πήγε στο «Κουλούρι» – είναι η περιοχή όπου φυλάσσονται στοιχεία από τον τόπο του δυστύχήματος, όπως βαγόνια κλπ – εννέα μήνες μετά το συμβάν και πως αμφιβάλει εάν ο ανακριτής πήγε ποτέ στα Τέμπη. Κάνει τη απίστευτη καταγγελία πως είπαν στον ανακριτή αμέσως όταν το αντελήφθησαν, για το μπάζωμα, αλλά αυτός δεν σηκώθηκε από την καρέκλα να ελέγξει την καταγγελία.

in.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]