Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Οικονομόπουλο προς τον Γιώργο Λαμπάτο

28 Φεβρουαρίου 2024

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Οικονομόπουλο προς τον Γιώργο Λαμπάτο, ο Νίκος Οικονομόπουλος βοήθησε με ένα χρηματικό ποσό τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο Νίκος Οικονομόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω τρίτου ανθρώπου, έδωσε στον ταλαιπωρημένο από την ανέχεια ηθοποιό 2.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Οικονομόπουλο προς τον Γιώργο Λαμπάτο

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρεται πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα».

Όπως χαρακτηριστικά λέει στην εφημερίδα Espresso στενός φίλος του ηθοποιού: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]