Φρικτό τροχαίο στον Βόλο: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα και πήρε φωτιά – Απανθρακώθηκε ο οδηγός

27 Φεβρουαρίου 2024

 Φρικτό τροχαίο στον Βόλο: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα και πήρε φωτιά – Απανθρακώθηκε ο οδηγός

Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε δένδρα και πήρε φωτιά

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε  το βράδυ της Δευτέρας (26/2)  κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού, ένας 52χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, έγινε στις 11:00  περίπου χθες το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας, εξετράπη της πορείας του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε δένδρα, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και να απανθρακωθεί πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε, ενώ επί τόπου έσπευσαν άμεσα Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Εξετάζεται, εάν στο δυστύχημα, έπαιξε ρόλο και η βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα στην περιοχή Νέος Πλάτανος, ενώ κινούνταν από Πτελεό προς Αλμυρό με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε η σορός του οδηγού.

Τραγωδία στον Ν. Πλάτανο – Ανδρας έπεσε με το αυτοκίνητο από γέφυρα, πήρε  φωτιά και απανθρακώθηκε | Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Βόλου, Μαγνησίας, Θεσσαλίας

Την προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει η Αστυνομία, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση της σορού, εξαιτίας του ότι ο άτυχος οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε και δεν μπορούσε να αναγνωριστεί. Επίσης, επειδή πήρε φωτιά το αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν έγγραφα για να ταυτοποιηθεί ο άτυχος άνδρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]