Κόλαση και σήμερα οι δρόμοι του Λεκανοπεδίου

27 Φεβρουαρίου 2024

Κόλαση και σήμερα οι δρόμοι του Λεκανοπεδίου,κόλαση είναι οι δρόμοι από νωρίς το πρωί στην Αττική με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με πολύ μεγάλη υπομονή καθώς η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καθυστερήσεις: Προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, Προς Ελευσίνα 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας, Περιφ.Υμηττού 15΄-20΄από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.

Καθυστερήσεις: Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, Στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία και στα δύο ρεύματα (προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Συγχρόνως σήμερα στις 10.00 οι οδηγοί ταξί πραγματοποιούν συγκέντρωση με αυτοκινητοπομπή με συνέπεια η Ελληνική Αστυνομία να πάρει τα απαραίτητα μέτρα

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

OKIFISOSTORA-TAXI

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]