Άστατος καιρός – Επιμένουν οι βροχές και οι καταιγίδες

27 Φεβρουαρίου 2024

Άστατος καιρός, επιμένουν οι βροχές και οι καταιγίδες, πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Οι τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νοτιοανατολικά, με βαθμιαία εξασθένηση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου . Σχετικά υψηλές για την εποχή θα είναι οι θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά ενώ άνεμοι έως 6 μποφόρ θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο.

Για σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου του 2024 αναμένονται τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ενώ βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα από το πρωί θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι κατά τόπους αυξημένες.

Καιρός: Επιμένουν οι βροχές και οι καταιγίδες τις επόμενες ημέρες -  Έρχεται... | Ελλάδα Ειδήσεις

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 18, στη Θεσσαλία από 7 έως 18, στην Ήπειρο από 5 έως 20, στη Στερεά από 8 έως 19, στην Πελοπόννησο από 7 έως 19 στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 19, στις Κυκλάδες από 12 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές έως βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το μεσημέρι από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών υπάρχει μέχρι το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Συννεφιασμένο σκηνικό - Αναλυτικά η πρόγνωση |  Typosthes

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική Μακεδονία και από τις απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία. Πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπιά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Πού αναμένονται καταιγίδες - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ  FM 94.6

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα βόρεια γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια νοτιοανατολικοί τοπικά 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα..
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε ανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]