Τα δύο επικρατέστερα σενάρια με τον θάνατο της Σταυρούλας

24 Φεβρουαρίου 2024

Τα δύο επικρατέστερα σενάρια με τον θάνατο της Σταυρούλας, είχε αφήσει σημείωμα, οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση του θανάτου της

Η αναζήτηση της Σταυρούλας από την Κυψέλη έλαβε τέλος καθώς η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για την 53χρονη.

Η σορός που βρέθηκε στον Πόρο τον περασμένο Αύγουστο, κι ήταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ανήκει στην εξαφανισμένη γυναίκα.

Κυψέλη: Τα σενάρια για το θάνατο της Σταυρούλας και το ιδιόχειρο σημείωμα -  Ελλάδα - Η Βραδυνή

Οι αρχές ωστόσο συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση για τον θάνατό της , με τα δύο επικρατέστερα σενάρια να είναι αυτό της αυτοχειρίας, αλλά και του πνιγμού έπειτα από κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.

Η 53χρονη τον περασμένο Αύγουστο έφυγε από το σπίτι της στην Κυψέλη, όπου έμενε με τη συγκάτοικό της επί 25 χρόνια και δεν επέστρεψε ποτέ. Το εντυπωσιακό μάλιστα ήταν ότι η δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας έγινε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες, καθώς κανείς από τους βιολογικούς συγγενείς της δεν είχε επαφή μαζί της και δε γνώριζαν για την εξαφάνισή της.

Τότε μέσα από παρέμβαση της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, μια θεία της 53χρονης έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα δήλωσε την εξαφάνιση της Σταυρούλας και ο πατριός της.

Οι αντιφάσεις της συγκατοίκου της Σταυρούλας

Όπως είχε πει η συγκάτοικος της 53χρονης, το βράδυ της εξαφάνισης τής είπε ότι θα πήγαινε να συναντήσει ένα ζευγάρι για να μιλήσουν για μια δουλειά. Μαζί της είχε πάρει ένα σακίδιο σκούρου κόκκινου χρώματος, το οποίο ήταν παραγεμισμένο καθώς και 340 ευρώ. Τα κλειδιά της, όπως επίσης την ταυτότητα και το διαβατήριό της τα είχε αφήσει στο διαμέρισμα.

Όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι η συγκάτοικος υπέθεσε πως ήθελε να μείνει μόνη της και δεν την αναζήτησε. Στη συνέχεια έδειξε μπερδεμένη ως προς την ώρα που έφυγε από το σπίτι, ενώ κίνησε υποψίες όταν αποδείχθηκε ότι είχε σηκώσει από τον προσωπικό λογαριασμό της Σταυρούλας 12.000 ευρώ με την τραπεζική της κάρτα, την οποία είχε αφήσει στο σπίτι.

Oι εξελίξεις που ακολούθησαν ήταν ραγδαίες. Η συγκάτοικος κλήθηκε από το τμήμα ανθρωποκτονιών για να καταθέσει όσα γνώριζε για την υπόθεση. Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τις έρευνες δεν εντόπισαν στοιχεία που να αποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια κι έτσι άρχισαν να ψάχνουν στις αζήτητες σορούς.

Έτσι ενημερώθηκαν ότι τον περασμένο Αύγουστο, λίγες ημέρες μετά από την εξαφάνιση της Σταυρούλας βρέθηκε η σορός μιας γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Πόρου.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΥΨΕΛΗ

Η σορός είχε παρασυρθεί από την παραλία Εδέμ, όπου και εντοπίστηκε κι ένα σακίδιο, παρόμοιο με αυτό που είχε πάρει μαζί της η Σταυρούλα. Επίσης στη σορό βρέθηκε ένα χρυσό ρολόι, το οποίο έκανε τις αρχές να πιστεύουν ότι ανήκει στην 53χρονη. Ωστόσο περίμεναν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Παράλληλα η συγκάτοικος της Σταυρούλας, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετά την ταυτοποίηση της σορού, αποκάλυψε ότι η 53χρονη είχε ένα μεγάλο παράπονο, το οποίο τη βασάνιζε και επηρέαζε την ψυχολογία της.

Όπως είπε, είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο περιέγραφε την απογοήτευση που ένιωθε για τον πατριό της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μετά τον θάνατο της μητέρας της, της είχε υποσχεθεί μαζί με μία πολιτικό ότι θα της έβρισκαν δουλειά πάνω στο αντικείμενο που είχε σπουδάσει, η οποία θα της απάλλασσε από το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Αυτό όμως δε συνέβη, με αποτέλεσμα η ψυχολογία της να επηρεαστεί πολύ, να διακόψει κάθε επαφή με τον πατριό της και στη συνέχεια αυτό το παράπονο να γιγαντώνεται λόγω της ανασφάλειας και του άγχους που ένιωθε γιατί δεν είχε μόνιμη δουλειά.

Πάντως η συγκάτοικος σημείωσε πως δεν πιστεύει πως ο θάνατος της Σταυρούλας είναι αυτοκτονία, παρά το γεγονός ότι λίγο πριν εξαφανιστεί ήταν πολύ πιεσμένη.

Ο πατριός της 53χρονης από την πλευρά του, μέσω της εκπομπής, έστειλε μήνυμα στη συγκάτοικο να παραβρεθεί στην κηδεία της επί 26 χρόνια φίλης της και να είναι δίπλα στην οικογένεια. Ενώ, όταν ενημερώθηκε για το σημείωμα, πριν ακόμα βρεθεί η σορός, είχε εκφράσει την επιθυμία να τα ξαναβρεί με τη Σταυρούλα, αρκεί να την έβρισκαν ζωντανή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]