Σοκαριστικό τροχαίο στην Πέλλα: Αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά

24 Φεβρουαρίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πέλλα: Αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά, ενεπλάκησαν τρία οχήματα τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τα δυο να βρεθούν εκτός δρόμου και ένα εξ αυτών να κοπεί στα δυο.

Τροχαίο Πέλλα

Το όχημα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με αλλά δυο, με το ένα μάλιστα μετωπικά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευή (23/2) έξω από την Αριδαία στον δρόμο για Ξιφιανή, πριν από τη νησίδα της Χρυσής.

Όπως μεταδίδει το aridaia365.gr, όχημα που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με αλλά δυο, με το ένα μάλιστα μετωπικά, με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να βρεθούν εκτός δρόμου και το ένα να κοπεί στα δυο.

Αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση στην Πέλλα

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του οχήματος που κόπηκε στα δύο και ελαφρά οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες του άλλου οχήματος, που βρέθηκε εκτός δρόμου.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Σοβαρά ο ένας τραυματίας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του μέσου, ο σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Αριδαίας, από κει στο Νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ πριν από λίγη ώρα διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση του να κρίνεται πολύ σοβαρή.

Οι υπόλοιποι 3 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Αριδαίας με ελαφρά τραύματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]