Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ανατροπή με την νεκρή – Ο ιατροδικαστής αποκλείει να έκοψε μόνη της τις φλέβες της

23 Φεβρουαρίου 2024

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ανατροπή με την νεκρή – Ο ιατροδικαστής αποκλείει να έκοψε μόνη της τις φλέβες της

Με μια περίεργη υπόθεση ασχολούνται αυτή την ώρα οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άντρας της έχει συνελληφθεί για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλου

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε: «Αναφέρεται ότι, μεσημβρινές ώρες της 22/02/2024, από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη 57χρονος κατηγορούμενος για «Ανθρωποκτονία με δόλο». Ειδικότερα, χθες στις 12:45 στην οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια και ύστερα από σήμα του τηλεφωνικού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εισήλθαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, όπου βρήκαν νεκρή μια 57χρόνη γυναίκα, έχοντας τραύμα από νύσσον – τέμνων όργανο στον καρπό του αριστερού και του δεξιού καρπού των χεριών της, ξαπλωμένη σε ανάσκελη θέση πάνω σε κρεβάτι, εντός του υπνοδωματίου.

Στο διαμέρισμα ανευρέθη και ο κατηγορούμενος, ο οποίος διέμενε με το θύμα και δήλωσε προφορικά στους αστυνομικούς πως αυτός έκοψε τις φλέβες της θανούσας, ενώ ο ίδιος έφερε επίσης τραύματα στα χέρια του ομοίως από νύσσον – τέμνον όργανο.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» και παραμένει νοσηλευόμενος, εκτός κινδύνου. Από το χώρο του συμβάντος περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το νύσσον – τέμνον όργανο, με το οποίο πιθανόν διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία, όπως επίσης και ιδιόχειρο σημείωμα που ανέγραφε επακριβώς. «Τα κορμιά μας δεν προφέρουν τίποτα πια! αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασιώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».

΄Ένας άντρας κάλεσε από ένα σπίτι στα Εξάρχεια και ενημέρωσε πως η γυναίκα του είναι νεκρή!

«Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου», φέρεται να είπε!

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως τόσο η γυναίκα όσο και εκείνος είχαν αποφασίσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους κόβοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου!Η γυναίκα, όπως ανέφερε, έπασχε από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να αυτοκτονήσει.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στα Εξάρχεια το απόγευμα της Πέμπτης. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή αποκλείουν τον ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για την 57χρονη και η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται στο σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι αποκλείεται η άτυχη γυναίκα να έχει προκαλέσει μόνη της τόσο βαθιά τραύματα στους καρπούς της με ένα “μπαρμπέρικο” ξυράφι και θεωρεί ότι τα τραύματα τα έχει κάνει άλλος.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο σύζυγό της στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, ανέφεραν ότι τα τραύματα του ίδιου είναι “ρηχά”.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε και ένα σημείωμα όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά» Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά”.

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος δεν είναι σε θέση να καταθέσει, κάτι που αναμένεται να γίνει όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

Κατά πληροφορίες, την αστυνομία κάλεσε ο σύζυγος της νεκρής, ο οποίος είπε: “Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου”.

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]