Έμεινε θαμμένη επί 20 λεπτά στην άμμο που έπαιζε στην παραλία με τον αδελφό της (βίντεο)

23 Φεβρουαρίου 2024

Έμεινε θαμμένη επί 20 λεπτά στην άμμο που έπαιζε στην παραλία με τον αδελφό της, ένα παιχνίδι στην άμμο ήταν η αιτία να χάσει την ζωή του η επτάχρονη Σλόαν

Η επτάχρονη και ο εννιάχρονος αδελφός της, Μάντοξ, έσκαβαν στην άμμο όταν το έδαφος υποχώρησε και τα παιδιά έπεσαν σε τρύπα βάθους περίπου δύο μέτρων.

Η Σλόαν καλύφθηκε πλήρως από την άμμο. Ο Μάντοξ, κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος σε ηλικία και πιο ψηλός, εγκλωβίστηκε στην άμμο που του έφτανε ως το στέρνο.

Τραγικό: Πώς έμεινε θαμμένη επί 20 λεπτά στην άμμο η επτάχρονη Σλόαν που έπαιζε στην παραλία με τον αδελφό της
ΗΠΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε παραλία στην πόλη Λόντερντεϊλ, της Φλόριντα. Στην παραλία επικράτησε πανικός. Τουλάχιστον 100 λουόμενοι έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να ανασύρουν τα παιδιά ενώ συγκλονιστική είναι η κλήση μιας λουόμενης που κάλεσε την άμεση βοήθεια μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

“Βρίσκομαι στην παραλία μπροστά από το High Noon και υπάρχει ένα παιδί που προσπαθούν να βγάλουν έξω”, λέει η γυναίκα που κάλεσε για βοήθεια. Το ηχητικό υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι NBC 6 South Florida.

Η γυναίκα ακούγεται να λέει ότι “μια ομάδα ανθρώπων προσπαθούν να σκάψουν” ενώ λέει ότι άκουσε τον πατέρα του κοριτσιού, τον 35χρονο Τζέισον Μάτιγκλι, “να καλεί σε βοήθεια” γιατί η κόρη του είχε παγιδευτεί σε μια τρύπα στην άμμο.

Από μακριά την ώρα της συνομιλίας της λουόμενης με την τηλεφωνήτρια, ακούγονται και οι σπαρακτικές κραυγές της μητέρας των παιδιών.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι τα παιδιά έσκαβαν με τα κουβαδάκια και έπαιζαν γύρω από την τρύπα όταν ξαφνικά το έδαφος υποχώρησε και τα “κατάπιε”.

Βίντεο από κινητά τηλέφωνα αποτύπωσαν τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική. Άνθρωποι που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παραλία πεσμένοι στα γόνατα, προσπαθούσαν με τα χέρια, με σανίδες κολύμβησης και ό,τι άλλο αντικείμενο έβρισκαν να απομακρύνουν την άμμο.

Όταν πια κατάφεραν να ανασύρουν τη Σλόαν, το παιδί δεν είχε σφυγμό. Ο θάνατός της ανακοινώθηκε στο νοσοκομείο.

Η τραγική κατάληξη που είχαν οι διακοπές της οικογένειας από την Ιντιάνα βύθισε στο πένθος και το σχολείο όπου φοιτούσε η 7χρονη Σλόαν, το Lafayette Meadows Elementary School.

ΗΠΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ
ΗΠΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ
thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]