Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφανισμένης Σταυρούλας από την Κυψέλη

22 Φεβρουαρίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφανισμένης Σταυρούλας από την Κυψέλη, εξετάζεται σορός που βρέθηκε στα αζήτητα. Ήδη έχει δώσει δείγμα dna ο πατέρας της και αναμένονται τα αποτελέσματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πτώμα ανήκει στην αγνοούμενη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Σταυρούλας από την Κυψέλη που αγνοείται από τέλη Αυγούστου, καθώς εντοπίστηκε σορός γυναίκας ανοιχτά του Πόρου και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ανήκει σε εκείνη.

Η σορός εντοπίστηκε στις 24 Αυγούστου ενώ η νεκροψία έγινε στις 25 Αυγούστου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήδη έχει δώσει δείγμα DNA ο πατέρας τηςκαι αναμένονται τα αποτελέσματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν η σορός ανήκει στην αγνοούμενη.

Η 53χρονη Σταυρούλα αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο όταν μια μέα έφυγε από το σπίτι της στην Κυψέλη χωρίς να δώσει έκτοτε σημείο ζωής.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του STAR, το πτώμα εντοπίστηκε στον Πόρο τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας, εντός της θάλασσας από ψαρά, ωστόσο είχε μεταφερθεί στα αζήτητα αφού δεν αναζητήθηκε από κάποιον.

Ωστόσο, τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό ανταποκρίνονται σε πρώτη φάση σε εκείνα που φορούσε η γυναίκα, όπως επίσης και ένα σημάδι από εγχείρηση, το οποίο είχε και η Σταυρούλα στο σώμα της.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει ο ιατροδικαστής δε φαίνεται να υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος επήλθε πιθανότατα από αυτοχειρία, ωστόσο η αιτία θανάτου καταγράφηκε ως αδιευκρίνιστη λόγω της σήψης.

Η υπόθεση εξαφάνισης

Υπενθυμίζεται ότι η Σταυρούλα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου του 2023 στην Κυψέλη, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης.

Η 53χρονη γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι αντιφάσεις της συγκατοίκου

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας από την Κυψέλη, είναι η συγκάτοικός της, η οποία φαίνεται πως έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Η συγκάτοικος σε δηλώσεις της έχει υποστηρίξει ότι δεν καβγάδιζε με την 53χρονη, απλά τον τελευταίο καιρό είχαν έντονους διαπληκτισμούς.

Γειτόνισσα, όμως, των δύο γυναικών έχει πει ότι μάλωναν πάρα πολύ και δεν τις ένοιαζε αν τις άκουγαν σε όλη τη γειτονιά. Όπως είπε την ημέρα ήταν ήσυχες και δεν ακούγονταν καθόλου, όμως από τις 22:00 το βράδυ και μετά μάλωναν τόσο πολύ που νόμιζαν ότι η μία θα κάνει κακό στην άλλη.

Ασαφής είναι επίσης τόσο η ώρα, όσο και η ημερομηνία της εξαφάνισης της Σταυρούλας. Η συγκάτοικος υποστηρίζει ότι στις 23 Αυγούστου το απόγευμα στο χρονικό διάστημα από τις 19:10 έως τις 19:40 η 53χρονη πήρε ένα σακίδιο πλάτης κι έφυγε από το σπίτι για να συναντήσει υποτίθεται ένα ζευγάρι που θα της έδινε δουλειά.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη περιόρισε το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις οχτώ παρά. Όμως και πάλι γείτονας είπε ότι την είδε το επίμαχο βράδυ γύρω στις 22:00 να φεύγει από την πολυκατοικία. Μάλιστα αναρωτήθηκε πού πήγαινε τόσο αργά.

Η αστυνομία εκτιμά πως η ημερομηνία εξαφάνισης της 53χρονης, την οποία έχει δώσει η συγκάτοικος δεν είναι σωστή και πως η γυναίκα χάθηκε είτε λίγες μέρες πριν είτε λίγες μέρες μετά.

Εστιάζουν επίσης στο γιατί άργησε τόσο πολύ να δηλωθεί η εξαφάνιση και στις μαρτυρίες δύο γυναικών. Η μία γυναίκα είναι εκείνη που αποκάλυψε ότι η Σταυρούλα της είχε εκμυστηρευτεί ότι ψάχνει ένα όπλο. Η άλλη είχε καταθέσει στο πλαίσιο έρευνας για την απόπειρα αυτοκτονίας μιας φίλης της Σταυρούλας, έναν χρόνο πριν από την εξαφάνισή της, και την είχε βάλει στο κάδρο των ερευνών, υποδεικνύοντάς την ως ύποπτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]