Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό δείπνησαν Κασσελάκης, Τάιλερ – Στο δίπλα τραπέζι η Ελένη Φουρέιρα

22 Φεβρουαρίου 2024

Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό δείπνησαν Κασσελάκης, Τάιλερ – Στο δίπλα τραπέζι η Ελένη Φουρέιρα

Σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη δείπνησαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ, μαζί με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, επέλεξε τον prive χώρο του εν λόγω εστιατορίου για να δειπνήσουν με τον φίλο μου, τον Αργυρό. Σύμφωνα με όσα γράφει το powergame.gr “Αν κρίνω από τη μακρά διάρκεια που είχε το δείπνο, είμαι σίγουρος ότι εκτός από τα εδέσματα, οι τρεις είχαν πολλά (και σίγουρα κοινού ενδιαφέροντος) θέματα να συζητήσουν”. Βλέπετε, ο νεαρός καλλιτέχνης, με βάση τη λογική που κυριεύει το ηγετικό μυαλό του προέδρου Κασσελάκη, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί μέχρι και στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας μια ύστατη «Ελπίδα» (πρόκειται για το ομώνυμο άσμα του Αργυρού), μήπως και αποφύγει την εκλογική συντριβή. Το δεύτερο που οφείλουμε να κρατήσουμε από το χθεσινοβραδινό δείπνο είναι ότι η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει οριστικά εγκαταλείψει αυτά τα κουλτουριάρικα του παρελθόντος και το έχει ρίξει στα… σκληρά μπουζούκια. Με δεδομένο αυτό, δεν αποκλείω μέσα στις επόμενες μέρες να δούμε τον πρόεδρο Κασσελάκη πρώτο τραπέζι πίστα στην «Πύλη Αξιού», να σιγοτραγουδά με τον Τάιλερ το «είμαι παιδί γενναίο, δεν κάνω τον σπουδαίο, δεν τη φοβάμαι τη φωτιά, μ’ έναν στρατό τα βάζω, μα έλα που δειλιάζω, όταν μπροστά μου προσπερνάς, να ‘ξερα λίγο, να ‘ξερα λίγο αν μ’ αγαπάς».

Kenko Japanese Restaurant & Sushi | Εστιατόριο Σούσι στην Νέα Σμύρνη

…και η διπλανή παρέα της Φουρέιρα

Στο prive του Kenko δεν ήταν μόνο ο πρόεδρος Κασσελάκης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Τάιλερ, αφού, όπως έμαθα, σε διπλανό τραπέζι καθόταν το αφεντικό της δισκογραφικής Panik, Γιώργος Αρσενάκος, με τη λαϊκή αοιδό Ελένη Φουρέιρα. Κάποια στιγμή οι δύο παρέες έγιναν μία, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του που συνυπήρχε με την ομολογουμένως πανέμορφη σε όλα τα επίπεδα παρέα. Εδώ που τα λέμε, κι εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα προτιμούσα να πιω ένα κρασάκι με τη Φουρέιρα, παρά με την Όλγα Γεροβασίλη. Πάντως, εδώ ταιριάζει και η γνωστή λαϊκή ρήση: «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», όπως και η άλλη, «άφησε τον γάμο και πήγε για πουρνάρια».

Kenko Japanese Restaurant & Sushi | Εστιατόριο Σούσι στην Νέα Σμύρνη

powergame.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]