Συγκλονιστική η ανάρτηση του πατέρα του 22χρονου που καταπλακώθηκε από τοίχο

21 Φεβρουαρίου 2024

Συγκλονιστική η ανάρτηση του πατέρα του 22χρονου που καταπλακώθηκε από τοίχο, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια διά παραλείψεως, και κοινώς επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια διά παραλείψεως, άσκησε ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας με αφορμή τον θάνατο του Νικόλα Μπιτσάκη, στη Λάρισα τον Φεβρουάριο του 2022

Σύμφωνα με το onlarissa, ο αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε δίωξη σε βάρος του ιδιοκτήτη του σπιτιού, αλλά και σε βάρος υπηρεσιακού στελέχους του Δήμου Λαρισαίων, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Η Λάρισα πενθεί τον 22χρονο φοιτητή: Πρωί Δευτέρας και πολίτες προσέρχονται  στο σημείο που άφησε την

Και ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πατέρας του άτυχου Νικόλα, Εμμανουήλ Μπιτσάκης από τα Κατσιφαριανά Χανίων, θρηνεί ακόμη δυο χρόνια μετά το τραγικό γεγονός, και θα θρηνεί για πάντα και εκείνος και οικογένειά του, καθώς χάθηκε εκείνη την αποφράδα μέρα στη Λάρισα, το μοναχοπαίδι τους.

Ο ίδιος ο κ. Μάνος, με ανάρτησή του ματώνει καρδιές περιγράφοντας την τελευταία φορά που είδε το γιο του, αποχαιρετώντας τον στο λιμάνι, για να πάει στην σχολή του στη Λάρισα, αλλά και τη στιγμή που τον ειδοποίησαν για το τραγικό γεγονός που έμελλε να του στιγματίσει όλη του τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]