Μυστήριο με το ακρωτηριασμένο ανθρώπινο πόδι που βρέθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης

21 Φεβρουαρίου 2024

Μυστήριο με το ακρωτηριασμένο ανθρώπινο πόδι που βρέθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης

Έχουν ξεκινήσεις έρευνες στην Νέα Υόρκη για να εντοπιστεί το πτώμα στο οποίο ανήκει το μέλος που βρέθηκε.

Μια ανατριχιαστική υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς το Σαββατοκύριακο εντόπισε ένα ανθρώπινο πόδι στις ράγες του μετρό της μεγαλούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει το πτώμα στο οποίο ανήκει το μακάβριο εύρημα που βρέθηκε στην περιοχή του Μπρονξ.

Νέα Υόρκη: Φρίκη στο Μετρό - Ανθρώπινο πόδι στις ράγες | ΣΚΑΪ

Η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι υπήρχε ένα ανθρώπινο μέλος δίπλα στις ράγες της γραμμής 4, οπότε όταν έφτασαν στο σημείο είδαν ένα πόδι.

Στο δίκτυο του μετρό της Νέας Υόρκης επικρατεί χάος και δυστυχώς αναφέρονται συνεχώς δραματικά γεγονότα που τα τελευταία χρόνια παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στα μέσα ενημέρωσης, όπως εκείνα των επιβατών που σπρώχθηκαν στις ράγες από εγκληματίες.

ΗΠΑ: Βρέθηκε ανθρώπινο πόδι στο μετρό της Νέας Υόρκης – GreekChat

Επίσης οι αρχές προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το φαινόμενο των λεγόμενων subway surfer, των παράτολμων νέων που βιντεοσκοπούνται πιασμένοι στο εξωτερικό (συνήθως στην οροφή) των βαγονιών και αναρτούν τα πλάνα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα με θύματα τους ριψοκίνδυνους subway surfers.

Τέλος αναφέρεται πως την περασμένη εβδομάδα ένας 34χρονος σκοτώθηκε και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε μια αποβάθρα, σε άλλο σταθμό του Μπρονξ, το οποίο είναι μία από τις πιο επικίνδυνες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]