Νίκος Αναδιώτης: «Θα με βρει αντίθετο αν τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλα» – «Άλλο συμφωνώ άλλο δέχομαι»

21 Φεβρουαρίου 2024

Νίκος Αναδιώτης, «Θα με βρει αντίθετο αν τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλα», «Άλλο συμφωνώ άλλο δέχομαι»

Από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Αναδιώτης είχε εκφράσει την αντίθεσή του στο θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, δίνοντας μάλιστα το «παρών» στο συλλαλητήριο, όπου συμμετείχαν όσοι εντάσσονταν κατά του σχετικού νομοσχεδίου.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε νέες δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τον συνάντησαν σε χθεσινοβραδινή του έξοδο:

«Δεν βλέπω τους ομοφυλόφιλους σαν διαφορετική οντότητα. Έχω συνυπάρξει, έχω συμβιώσει και συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους πάνω από δέκα χρόνια που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Χάρηκα που έγινε ονομαστική ψηφοφορία. Ήταν μια θλιβερή για μένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε η επέκταση που έχει αυτό για τα παιδιά. Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα. Το παιδί το δέχεται ο γονέας όπως είναι μέχρι να κλείσουν τα μάτια του», παραδέχτηκε ο Νίκος Αναδιώτης στους δημοσιογράφους.

Νίκος Αναδιώτης: «Θα με βρει αντίθετο αν τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλα,  άλλο συμφωνώ άλλο δέχομαι»
star.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]