Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πήγα να “φάω πόρτα” σε συναυλία μου στα Γιάννενα»

20 Φεβρουαρίου 2024

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πήγα να “φάω πόρτα” σε συναυλία μου στα Γιάννενα»

Στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές», βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, το βράδυ της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2024.

O σπουδαίος ερμηνευτής αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν, ενώ μίλησε για την πορεία του από την Αρκαδία, στις ταβέρνες της Γερμανίας μέχρι τις μεγαλύτερες συναυλίες του.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε μία ιστορία από μία συναυλία του στα Γιάννενα, στην οποία παραλίγο να… φάει πόρτα από έναν φύλακα.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Τραγουδούσα στις 'Κάψες' το 'γεννήθηκες για την  καταστροφή'» - YouTube

«Στα Γιάννενα είχα μία συναυλία. Πάμε με το αυτοκίνητο να μπούμε από την πόρτα που είχαμε βάλει τα μηχανήματα. Ήταν εκεί ο φύλακας. Και μου λέει: “Δεν μπαίνει κανείς. Ακούστε κύριε έχω διαταγή από τον κ. Παπακωνσταντίνου προσωπικά να μην περάσει κανείς από εδώ”» ανέφερε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Πιο πέρα ήταν η είσοδος του κόσμου. Με πήραν χαμπάρι και τρέχουν προς το αυτοκίνητο. Πολύ κόσμος. Και λέω στον φύλακα: “Άνοιξε βρε έρχονται”. “Σας είπα κύριε, έχω διαταγή από τον κ. Παπακωνσταντίνου προσωπικά” μου ξαναλέει. “Εγώ είμαι” του λέω και τελικά άνοιξε και μπήκα» συμπλήρωσε ο σπουδαίος ερμηνευτής.

enikos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]