Πέτρος Ξεκούκης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων: «Είναι ένα λάθος που θα το πληρώσει η κοινωνία»

19 Φεβρουαρίου 2024

Πέτρος Ξεκούκης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων: «Είναι ένα λάθος που θα το πληρώσει η κοινωνία», «Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο της γυναίκας και του άντρα», είπε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ηθοποιός, ανέφερε: «Με θλίβει το νομοσχέδιο αυτό και απορώ γιατί έγινε όλη αυτή η αναταραχή, από τη στιγμή που είχαν τα δικαιώματα, μπορούσαν να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης και να ζούσαν. Αλίμονο αν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας. Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα για τη ζωή του. Εμένα με βρίσκουν τελείως αντίθετο. Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει τον πατέρα και τη μητέρα του. Άλλωστε αν αφαιρέσουμε την πίστη προς τον Θέο και μιλήσουμε προς τη φυσιολογία. Η φύση τι λέει; Το θηλυκό και το αρσενικό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και δεν μας πέφτει λόγος να επέμβουμε στο ό, τι θέλει, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία. Γιατί στον εγωσιμό τον δικό μας δεν θα σκεφτεί κανείς αυτά τα παιδιά. Όταν τα παιδιά αυτά ερωτηθούν από τα άλλα παιδιά “ποιος είναι ο μπαμπάς σου και ποια είναι η μαμά σου;”, όταν δουν δύο άντρες ή δύο γυναίκες. Λένε όλοι αυτά τα παιδιά θα είναι ευτυχισμένα. Αυτά τα παιδιά ποιος τα ρώτησε; Ο γάμος έγινε ο γάμος. Τα παιδιά τι δουλειά έχουν; Τα παιδιά δεν τα αγγίζουμε. Το παιδί είναι ιερό».

Επίσης, ο Πέτρος Ξεκούκης τόνισε: «Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας, νομίζετε ότι τότε δεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι; Γιατί δεν ευλόγησε τον γάμο δύο αντρών; Ευλόγησε τον γάμο της γυναίκας και του άντρα. Αυτό τα λέει όλα».

newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]