Κορινθία: Παλαιοχριστιανοί επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο on air

19 Φεβρουαρίου 2024

Κορινθία: Παλαιοχριστιανοί επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο on air, το συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο σημείο που ζούσε η οικογένεια στην Κορινθία μέσα στο λαγούμι

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από το λαγούμι που έμενε η οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία καθώς φίλος της οικογένειας επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο.

Κόρινθος: Η στιγμή που το συνεργείο του ΑΝΤ1 δέχτηκε επίθεση στο λαγούμι  που μένει η «οικογένεια των σπηλαίων»

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία οποίος συνελήφθη χθες και κρατείται στην Ασφάλεια Κορίνθου. Ο 45χρονος συνελήφθη για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο, ενώ κάποια στιγμή φέρεται να είπε ότι τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος κοντά στην πεθερά του, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα ο 15χρονος το απόγευμα της Κυριακής με συμβατικό όχημα της Αστυνομίας συνοδευόμενος από την 19χρονη φίλη της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» μετά από εντολή εισαγγελέα. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας, τα οποία εκτιμάται ότι φυγαδεύτηκαν μετά την επιστροφή τους στο λαγούμι όπου διέμεναν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών έχουν επεκταθεί εκτός Κορίνθου και επικεντρώνονται σε Άρτα και Λαμία.

Συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο σημείο που ζούσε η οικογένεια στην Κορινθία μέσα στο λαγούμι,όπως αναφέρει το protothema.gr. Την ώρα που μεταδιδόταν ζωντανά η εικόνα από το σημείο, πλησίασε ένας άνδρας και άρπαξε την κάμερα από την οπερατέρ με τον δημοσιογράφο να τον καλεί να την δώσει πίσω ώσπου η σύνδεση διακόπηκε. Ο εν λόγω άνδρας ήταν κάποιος που έχει βάλει η οικογένεια να προσέχει τον χώρο.

«Είμαστε καλά, μας έχει πάρει την κάμερα ο άνθρωπος. Την έβαλε μέσα στο λαγούμι αλλά δεν θέλουμε να μπούμε εκεί γιατί είναι ιδιωτικός χώρος. Ο κύριος καλό θα είναι να δώσει την κάμερα γιατί και η οπερατέρ τη δουλειά της κάνει» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]