Χυδαία επίθεση της Αφροδίτης Μάνου στον Γιώργο Καπουτζίδη – “Τι λες βρε αχάριστο μαλ… που όλη η Ελλάδα σε αγκάλιασε”

16 Φεβρουαρίου 2024

Χυδαία επίθεση της Αφροδίτης Μάνου στον Γιώργο Καπουτζίδη – “Τι λες βρε αχάριστο μαλ… που όλη η Ελλάδα σε αγκάλιασε”

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Γιώργου Καπουτζίδη σχολίασε η Αφροδίτη Μάνου, τις δηλώσεις του σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, σχετικά με την ισότητα στον γάμο.

Αφροδίτη Μάνου: Χυδαία επίθεση της στον Γιώργο Καπουτζίδη - "Τι λες βρε  αχάριστο μαλ... που όλη η Ελλάδα σε αγκάλιασε"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε πει πως “και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, από έναν βιαστή”.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ/, η Αφροδίτη Μάνου έγραψε: “Τι λες βρε αχάριστο, μ@λ@κι@@νο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;”.

Τι είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τις συζητήσεις στη Βουλή αλλά και τις τοποθετήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Σε μια αναφορά που έκανε σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν οι ομοφυλόφιλοι από την κοινωνία, είπε μεταξύ άλλων, πως: “Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;”.

thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]