Με φιλάκια συγκίνηση και κλάματα αποχώρησε η Ζωή Ασουμανάκη από το Survivor

15 Φεβρουαρίου 2024

Με φιλάκια συγκίνηση και κλάματα αποχώρησε η Ζωή Ασουμανάκη από το Survivor, μόνο 4 εβδομάδες κατάφερε να παραμείνει

Η αποχώρηση της Ζωής Ασουμανάκη το βράδυ της Τετάρτης 14/2, άφησε την κόκκινη ομάδα με ένα κενό που θα αναπληρωθεί άμεσα από την Ευγενία Μπόρλα την Κυριακή 18/2 στον αγώνα για την 1η ασυλία της 7ης εβδομάδας του Survivor 2024.

Survivor 2024: Ηττήθηκε και αποχώρησε η Ζωή Ασουμανάκη | ΣΚΑΪ

Η πρώην πλέον παίκτρια των Διασήμων κατάφερε από τις πρώτες ημέρες να προσφέρει ριάλιτι στους τηλεθεατές. Το σίγουρο είναι πως τα φιλάκια που έστελνε στη μπλε ομάδα θα συζητιώνται για καιρό στα πάνελ.

Survivor 2024: Με φιλάκια αποχώρησε η Ζωή Ασουμανάκη

Όσο αφορά τα χρήματα που θα εισπράξει από την παραγωγή του ριάλιτι, αυτά είναι 8.000 ευρώ, αφού το συμβόλαιό της περιλάμβανε αμοιβή 2.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο στόχος για τις δοκιμασίες επιλέχθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα που είχε και τα καλύτερα μέρχι τώρα στατιστικά από τις συμπαίκτριές της. Στις μονομαχίες η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη εξασφάλισαν πολύ γρήγορα την παραμονή τους στο Survivor 2024. Με τη Μαρία Αντωνά και την Ζωή Ασουμανάκη να συνεχίζουν μέχρι την οριστική αποχώρηση.

Τα τελευταία run ήταν εξαντλητικά για τις δύο παίκτριες, οι οποίες έπεσαν η μια στην αγκαλιά της άλλης κλαίγοντας. Η Ζωή ευχαρίστησε όλους τους παίκτες, ακόμη και τους μπλε, λέγοντάς τους: «Συγνώμη αν είπα κάτι που σας πείραξε», δίνοντας οριστικό τέλος στο beef που είχε ανοίξει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]