«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» Η συνεργασία της Χάρις Αλεξίου με τον Χρήστο Μάστορα  κατακτά την κορυφή των ελληνικών ραδιοφώνων

15 Φεβρουαρίου 2024

«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» Η συνεργασία της Χάρις Αλεξίου με τον Χρήστο Μάστορα  κατακτά την κορυφή των ελληνικών ραδιοφώνων

Όλοι θέλουμε μια αδελφή ψυχή στη ζωή μας. Έναν άνθρωπο που να μπορεί να σταθεί πλάι μας κι εμείς πλάι σε αυτό. Θα είναι οι έρωτές μας, οι φιλίες μας, οι αδελφές ψυχές.. αυτές που θα μας ψάξουν ακόμη και στα σκοτάδια μας..

«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» κατακτά την κορυφή των ελληνικών ραδιοφώνων σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart

Το πρόσφατο άλμπουμ “Reworks” της Χάρις Αλεξίου συνεχίζει τη δυναμική πορεία του. Έχοντας συγκεντρώσει εκατομμύρια views και streams και με τα singles να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των digital charts (YouTube, Spotify, Shazam), άλλη μία πρωτιά έρχεται να προστεθεί.

Στο top50 όμως βρίσκεται κι άλλο ένα τραγούδι μέσα από το “Reworks”, το ντουέτο με τον ράπερ ΛΕΞ «Φύγε», το οποίο εντάχθηκε και στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify EQUAL, με την ίδια τη Χάρις Αλεξίου να γίνεται ambassador.

Το άλμπουμ “Reworks”, που περιλαμβάνει 10 κομμάτια – 8 παλιότερα σε νέα παραγωγή και 2 ανέκδοτα – κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από την Estia Recordings και την Minos EMI, a Universal Music company.

neolaia.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]