Φονικό στη Γλυφάδα: Μυστήριο για το κίνητρο του Αιγύπτιου

14 Φεβρουαρίου 2024

Φονικό στη Γλυφάδα: Μυστήριο για το κίνητρο του Αιγύπτιου, Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 76χρονου Αιγύπτιου και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτώσει τρεις ανθρώπους πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο «Άρης» πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία για να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία είτε για τη δουλειά του, είτε για να παραμείνει στο σπίτι της οδού Τσιτσάνη στη Γλυφάδα από το οποίο, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, του είχε ζητηθεί να φύγει, κάτι που δεν έχει λογική, καθώς το συγκεκριμένο διαμέρισμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας των θυμάτων, δεν ανήκε στην 77χρονη ιδιοκτήτρια της εταιρείας και δεν θα μπορούσε να τον διώξει από σπίτι που δεν ήταν δικό της.

Ήδη, πάντως, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας αναμένεται να γίνει άρση τόσο του απορρήτου των επικοινωνιών του «Άρη», όσο και του τραπεζικού του απορρήτου, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ύποπτες επικοινωνίες του δράστη, από τις οποίες δεν αποκλείουν να προκύψουν στοιχεία που μπορεί να αναδείξουν κίνητρο, ίσως και ηθικό αυτουργό, αφού ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να είχε μεγάλα ποσά τουλάχιστον σε δύο λογαριασμούς.

Αυτή η αναφορά φαίνεται να καταρρίπτει ότι το κίνητρο των δολοφονιών ήταν η εκδίωξή του από το σπίτι που διέμενε, με αυτό να παραμένει ακαθόριστο και να διερευνάται.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να προβούν και σε άρση τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να ερευνήσουν λογαριασμούς και καταθέσεις του θύματος, όπως και τυχόν “ύποπτα” εμβάσματα-καταθέσεις, που δεν δικαιολογούνται.

Σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον των θυμάτων, ο 76χρονος διατηρούσε λογαριασμό με συνδικαιούχο την αδερφή του σε τράπεζα της Ελβετίας. Από αυτόν έχει διακινηθεί 1.500.000 ευρώ, ενώ στο ίδιο υποκατάστημα υπάρχουν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένειας Καρνέση.Αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος λογαριασμός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, έχει καταθέσεις ύψους 1.500 ευρώ, ενώ σε άλλο λογαριασμό τράπεζας στην Ελλάδα, υπάρχουν καταθέσεις ύψους 500.000 ευρώ. Σε αυτόν τον λογαριασμό κατατέθηκαν τα 74.000 ευρώ που εισέπραξε ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]