Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Ό,τι είπα ισχύει και δεν αλλάζω άποψη

14 Φεβρουαρίου 2024

Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Ό,τι είπα ισχύει και δεν αλλάζω άποψη, «Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η άποψή μου και μένουμε εκεί»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επανήλθε με νέες δηλώσεις για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο τραγουδιστής είχε τοποθετηθεί ξανά δημόσια για το σχετικό θέμα, τονίζοντας ότι ίδιος δεν είναι σύμφωνος.

«Δεν συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά» είχε πει τον Ιανουάριο στο «Πρωινό» και τώρα στην ίδια εκπομπή, τόνισε: «Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ό,τι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη.

Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η άποψή μου και μένουμε εκεί».

Νίκος Οικονομόπουλος – Θα κοινωνήσω κανονικά ακόμα και αν ο προηγούμενος  από μένα έχει νοσήσει - ΤΑ ΝΕΑ

Σε άλλο σημείο, ρωτήθηκε για τα καλά λόγια που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εκείνον, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Να σε αγαπάει ο κόσμος είναι σημαντικό. Τι να κάνω; Να μη συνεχίσω; Να σταματήσω; Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε: «Και να έχω κάτι, δεν νομίζω ότι θα προσπαθήσω να το δείξω» και πρόσθεσε: «Είμαι πλήρης, δεν μου λείπει τίποτα. Και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου που την κάνω με πολλή αγάπη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]