Μητέρα για 2η φορά η Κατερίνα Στικούδη

14 Φεβρουαρίου 2024

Μητέρα για 2η φορά η Κατερίνα Στικούδη ,σε πελάγη ευτυχίας πλέουν μαζί με τον σύζυγός της αφού κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια γέννησε το μεσημέρι της Τετάρτης ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 13:20 στο μαιευτήριο Ιασώ.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεογέννητος γιος τους στον οποίο θα δώσουν το όνομα Νίκος γεννήθηκε 3.700 γραμμάρια.

Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξη της είχε πει πως δεν θα ήταν αρνητική στην ύπαρξη ακόμη ενός παιδιού: «Δεν είμαι αρνητική, μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ. Μου αρέσει να ακούω καθημερινά να με φωνάζει κάποιος “μαμά”. Δεν με φοβίζει καθόλου», είπε αρχικά.

Έπειτα περιέγραψε την καθημερινότητα της με τον γιο στη ζωή της αναφέροντας πως προλαβαίνει κανονικά το πρόγραμμα της, ενώ πολλές φορές τον παίρνει μαζί της στις υποχρεώσεις της.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Για δεύτερη φορά γονείς | Hello  Magazine

«Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης “τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους”. Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως στο παρελθόν δεν περνούσε από το μυαλό της ότι θα γίνει μητέρα. «Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι, θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω “εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο”. Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]