Survivor: Τι κρύβουν για την εξαφάνιση του Βουγιουκαλάκη

13 Φεβρουαρίου 2024

Survivor: Τι κρύβουν για την εξαφάνιση του Βουγιουκαλάκη, μια που τον είδαμε και μια που τον εχάσαμε..

Την Κυριακή στο παιχνίδι μπήκαν πέντε νέοι παίκτες παρόλα αυτά εμείς τη Δευτέρα είδαμε να αντικαθίστανται ο ένας από αυτούς ο Κώστας Βουγιουκαλάκης χωρίς όμως να έχει διευκρινισθεί τι έχει συμβεί με τον παίχτη.

Ο Κώστας Βουγιουκαλάκης έπαιξε τον πρώτο αγώνα με την ομάδα τον μαχητών και μάλιστα κέρδισε και μετά από αυτό μάθαμε από τον Λιανό πως μεταφέρθηκε στους γιατρούς εκτάκτως, από εκεί και πέρα η τύχη του αγνοείται.. την θέση του δε την πήρε ένας καινούργιος παίκτης για να καλύψει το κενό της απουσίας του.

Survivor: Η αλήθεια που κρύβει η παραγωγή - Τι έχει συμβεί με τον  Βουγιουκαλάκη και "εξαφανίστηκε" από το παιχνίδι - Reality - Youweekly

Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με όσα γράφονται και ψιθυρίζονται ο Κώστας Βουγιουκαλάκης θα γυρίσει στην Ελλάδα. Το θέμα είναι όμως, τι έχει ο Κώστας Βουγιουκαλάκης;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του Youweekly.gr ο οργανισμός του Κώστα Βουγιουκαλάκη δεν αντέδρασε φυσιολογικά στο εμβόλιο που κάνουν οι παίκτες, πριν μπουν στο παιχνίδι, για την ελονοσία και θα πρέπει να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή για κάποιες μέρες. Δεν πρόκειται σίγουρα για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχίσει, αφού ο φόβος για ασθένειες στην ζούγκλα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Τώρα αν όλα αυτά αληθεύουν θα φανούν στην πορεία..

Youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]