Η ομορφότερη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου – “Ταΐζοντας την κόρη του” (βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2024

Η ομορφότερη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου – “Ταΐζοντας την κόρη του”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο ζωή το πρώτο τους παιδάκι.

Το πρωί της Δευτέρας 12/2, η Δήμητρα Βαμβακούση πήρε εξιτήριο ωστόσο δεν επιθυμούσε να εμφανιστεί μπροστά στον φακό. Ο νικητής όμως του πρώτου Survivor, πόζαρε χαμογελαστός, εμφανώς συγκινημένος για το παιδί του, δίπλα και στον γιατρό της συζύγου του. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε για το γεγονός αυτό που το άλλαξε ριζικά την ζωή τονίζοντας ότι «είναι τρομερό συναίσθημα».

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την γέννηση της κόρης του

Το βράδυ της Δευτέρας 12/2, και αφού το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με την νεογέννητη κόρη του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη του ανάρτηση μετά την γέννηση του παιδιού του. Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να ταϊζει την μικρή του κόρη ενώ στο βλέμμα του διαγράφεται φανερά η ευτυχία που νιώθει.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας. Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας…» έγραψε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]