Στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου ο Πορτοσάλτε – «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει»

12 Φεβρουαρίου 2024

Η απάντηση του Άρη Πορτοσάλτε στον Πάνο Βλάχο για τον στίχο «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Την κατάθεση μήνυσης, αγωγής «και ό,τι άλλο χρειάζεται» προανήγγειλε το πρωί της Δευτέρας (12/2) ο Άρης Πορτοσάλτε σε βάρος του ηθοποιού Πάνου Βλάχου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έπαιζε σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε ένα κόμματι που είχε στίχο «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε:

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ. “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε έναν σάκο…”, δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “Ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα, κύριε Βλάχε!».

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός απάντησε με ένα story στο Instagram: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

vlaxos_portosalte_adonis_be7f4.jpg

«Θα τα βρούμε στη Δικαιοσύνη»

Ωστόσο, οι εξηγήσεις του Πάνου Βλάχου φαίνεται πως δεν έπεισαν τον δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ: «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», είπε και πρόσθεσε:

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

ieidiseis.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]