Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από ομάδα Ρομά στο Μενίδι έξω από σχολείο

12 Φεβρουαρίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από ομάδα Ρομά, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2024 στο Μενίδι έξω από σχολείο.

Ειδικότερα οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον αστυνομικό ο οποίος περίμενε έξω από το σχολείο να σχολάσει το παιδί του και να το παραλάβει.

Οι Ρομά χτύπησαν με τρομερή βιαιότητα το θύμα αγνοώντας ότι στο σημείο εκείνη την ώρα υπήρχαν παιδιά και γονείς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες βγήκαν από δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τον αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ – Έκλεψαν 1.780 ευρώ από  ηλικιωμένους

Ο αστυνομικός λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη οκτώ των δραστών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την έρευνα της ΕΛΑΣ οι δράστες φαίνεται ότι τον είχαν στοχοποιήσει τον συγκεκριμένο αστυνομικό μετά από επεισόδιο που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα στο συγκεκριμένο σχολείο οπού φοιτά και ο γιος του θύματος. Για το επεισόδιο τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]