Survivor 2024: Έρχονται δυνατοί αγώνες και αδρεναλίνη στα ύψη

10 Φεβρουαρίου 2024

Έρχονται δυνατοί αγώνες και αδρεναλίνη στα ύψη, με τις νέες προσθήκες στο Survivor 2024 προβλέπεται να δούνε οι φανατικοί του τηλεπαιχνιδιού

Ο Γιώργος Λιανός  αποκάλυψε τα ονόματα των δύο πρώην παικτών του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλα Χρυσαειδή που θα δούμε αύριο Κυριακή 11/2 με τους παλιούς της κόκκινης ομάδας να αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο. 

Το πρόσωπο του Αλέξη Παππά “πάγωσε” στο άκουσμα της είδησης. “Είτε έρθει στους Κόκκινους είτε πάει στους Μπλε, πάλι θα έχουμε εκείνες τις αποστάσεις που είχαμε. Μπιφτέκια μην φέρει μόνο, γιατί του αρέσει να τα γυρνάει” είπε χαρακτηριστικά.

Αλέξης Παππάς

Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: “Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που είναι καλός στους στόχους, θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Είναι και στρατηγικός παίκτης”.

Θα ήθελα να τον γνωρίσω, γιατί ακούω πολλά” είπε με τη σειρά της η Ασημίνα, με τον Αλέξη Παππά να σηκώνεται να φύγει στο πλαίσιο του χιούμορ.

Όσον αφορά την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η Ασημίνα δήλωσε πως δεν έχουν σχέσεις. Δεν μιλιόμαστε με τη Σταυρούλα, είναι φίλη με τη Μαριλίνα απ’ όσο ξέρω. Έτσι όπως το βλέπω, θα πάει στους Μπλε” δήλωσε.

“Ελπίζω να πάει στη Μπλε ομάδα, για να έχουμε δυνατούς αγώνες. Δεν έχουμε παίξει ποτέ αντίπαλοι” είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Με κυνηγάνε να μου πάρουν το κινητό επειδή ανεβάζω βλακείες, τα λέμε την Κυριακή 11.02 στις 21:00» έγραψε ο πρώην παίκτης του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Με κυνηγάνε να μου πάρουν το κινητό επειδή ανεβάζω βλακείες 😂😂😂😂😂, τα λέμε την Κυριακή 11.02 στις 21:00! #survivorgr #pamepolemo ❤️❤️🫡❤️❤️— James Kafetzis (@james_kafetzis) February 7, 2024

Survivor 2021 | Πάνος vs James | 10/01/2021 - YouTube

Πόσα χρήματα θα πάρει ο Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

Όπως φαίνεται, οι απαιτήσεις του πάλαι ποτέ «πρίγκιπα» του ριάλιτι Τζέιμς Καφετζή έγιναν τελικά δεκτές από την παραγωγή.

Οι φήμες κάνουν λόγο για αμοιβή 12.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ φέρεται να κατάφερε να εξασφαλίσει και την παροχή ενός εφάπαξ ποσού πριν την αναχώρησή του για την Καραϊβική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]