Το χρονικό της δολοφονίας του μουσικού στα Εξάρχεια – “Τσακωθήκαμε και άρχισα να τον χτυπάω”

9 Φεβρουαρίου 2024

Το χρονικό της δολοφονίας του μουσικού στα Εξάρχεια – “Τσακωθήκαμε και άρχισα να τον χτυπάω” «Θυμάμαι ότι τον χτυπούσα πολλή ώρα με ένα αντικείμενο που ήταν ή ένα σφυρί ή κάτι σαν ένα μικρό δρεπάνι. Τον χτυπούσα με τη λαβή του, αλλά και με τα χέρια μου.  Δεν θυμάμαι όμως την αιτία του καβγά, αλλά κράτησε πολλή ώρα», είπε ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του μουσικού

Ένα πραγματικό θρίλερ,  ξεδιπλώνεται πίσω από τη δολοφονία του 50χρονου άνδρα στα Εξάρχεια.

Γείτονες άκουσαν φασαρία από το διαμέρισμα της Χαριλάου Τρικούπη, όμως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί, τί συνέβαινε πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες, μεταξύ των δύο ανδρών. Σημειώνεται ότι είχαν δει ένα άτομο στο παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν ο 50χρονος λίγο πριν πέσει νεκρός ο συγκάτοικός του.

Το τραγικό συμβάν αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν τον 50χρονο να κείτεται νεκρός, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης 8/2 σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, δεν ήταν σαφές από την πρώτη στιγμή εάν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, και διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύματα από αντικείμενο σε κεφάλι και σώμα.

Ο 48χρονος, που φιλοξενούσε το θύμα, προσήχθη, ωστόσο δεν είχε περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τελικά, νωρίς το απόγευμα, παραδέχθηκε ότι τον σκότωσε χωρίς όμως, όπως είπε, να μπορεί να εξηγήσει τί ήταν αυτό που τον έκανε να φθάσει στα άκρα και να αφαιρέσει τη ζωή του ανθρώπου, που τον φιλοξενούσε στο μικρό διαμέρισμα του κέντρου της Αθήνας.

Ο 48χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας, μακρινός συγγενής και φίλος του θύματος, έστησε ένα ολόκληρο σκηνικό για να έρθει στην Αθήνα να τον συναντήσει. Έκλεψε ένα αυτοκίνητο ενός Αλβανού από τον Τύρναβο για να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα και πήγε στο σπίτι στα Εξάρχεια, πιθανότατα για να κρυφτεί από κάτι που τον βασάνιζε.

Ίσως εκεί να κρύβεται και το κίνητρο της άγριας δολοφονίας. Ο ίδιος, αφού ξεμέθυσε, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε άσχημα τον 50χρονο, γιατί τσακώθηκαν για λόγους που δεν θυμάται και εκεί ήταν που χάθηκε ο έλεγχος. Με λυσσαλέα χτυπήματα, με γροθιές και ένα σφυρί, του «πήρε» τη ζωή, «τσακίζοντας» του το κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]