Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ  αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ανάρρωση της συζύγου του 

9 Φεβρουαρίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ  αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ανάρρωση της συζύγου του 

Σύμφωνα με την Patricia Spruce, μια από τους πολλούς ανθρώπους που τίμησε ο πρίγκιπας στην εκδήλωση κατά την οποία απένειμε περισσότερες από 50 τιμητικές διακρίσεις για λογαριασμό του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, ο Ουίλιαμ μοιράστηκε λεπτομέρειες το πώς τα πηγαίνει η σύζυγός του πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε ότι η Κάθριν είχε δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες που την φρόντιζαν και ήταν καταπληκτικές και ευγενικές», είπε η Spruce για τα όσα ανέφερε ο Ουίλιαμ.

Στη δεξίωση, ο διάδοχος του θρόνου απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά από τότε που το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο πατέρας του έχει καρκίνο.

«Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω επίσης για τα μηνύματα υποστήριξης προς την Κάθριν και τον πατέρα μου, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Σημαίνουν πολλά για όλους μας. Οι τελευταίες εβδομάδες είχαν πολλούς γιατρούς, οπότε σκέφτηκα να έρθω σε μια τέτοια εκδήλωση για να ξεφύγω από όλα αυτά», είπε χαριτολογώντας.

Η Κέιτ Μίντλετον, από την πλευρά της, παρέμεινε στο Adelaide Cottage στο Windsor, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωσή της τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

Prince William reveals new details about wife Kate Middleton’s recovery after abdominal surgery https://t.co/aqImQNyY6O via @nypost

Prince William, Kate Middleton, and Prince George walking together on Christmas day to attend the church service in Norfolk, England.
Prince of Wales in tuxedo and bow tie arriving at London's Air Ambulance Charity Gala Dinner in London, UK on 07 Feb 2024 (14336402f)
Catherine, Princess of Wales smiling at camera, attending The "Together At Christmas" Carol Service at Westminster Abbey in London, December 08, 2023.
Prince William and Tom Cruise shake hands at the London Air Ambulance Charity Gala Dinner in formal attire.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]