Ποιοι φεύγουν από τη «Γη της Ελιάς» τη νέα σεζόν 

9 Φεβρουαρίου 2024

Ποιοι φεύγουν από τη «Γη της Ελιάς» τη νέα σεζόν, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων και ιστοριών.

Με αρκετές αλλαγές θα μπει στην τέταρτη της σεζόν «Η Γη της Ελιάς» στο Mega. Μετά την από κοινού απόφαση του Μεγάλου Καναλιού και των δημιουργών Αντρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου – Κούλλη Νικολάου να συνεχίσουν την επιτυχημένη δραματική σειρά ισοφαρίζεται το ρεκόρ του «Μπρούσκο» που ήταν μέχρι σήμερα η μακροβιότερη σειρά του δημιουργικού τριδύμου με 4 σεζόν (2013 – 2017 ΑΝΤ1). Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων και ιστοριών.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ολοκληρώνει την παρουσία του στο τέλος της τρίτης σεζόν όπως ανέφερε σε συνέντευξή του και ο ίδιος ο Κούλλης Νικολάου. Επίσης αποχωρεί από τη σειρά και ο Διονύσης Παπανδρέου ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο με τον ήρωα σύμφωνα με τα σπόϊλερς που κυκλοφορούν να έχει τραγικό τέλος.

Αντίθετα παρά τις φήμες όλων των προηγούμενων μηνών παραμένει στο πρωταγωνιστικό καστ η Αντιγόνη Κουκουλάκου που υποδύεται την Ιουλία και φυσικά και το τηλεοπτικό της ήμισυ Πασχάλης Τσαρούχας στο ρόλο του Στάθη Καπερνάρου.

Στη σειρά επίσης όπως όλα δείχνουν συνεχίζουν η Άντζελα Γκερέκου (Αθηνά), η Λυδία Κονιόρδου (Μαργαρίτα) και η Μάρω Κοντού (Μαρία). Το ίδιο ισχύει για τον Γιώργο Παρτσαλάκη (Λυκούργος), αλλά και τον Νίκο Γαλανό (Ισίδωρος).

Επίσης σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις του Απόστολου Γκλέτσου για παραμονή του στη σειρά και στην επόμενή της σεζόν καθώς ο ρόλος του του Τζον είχε μεγάλη απήχηση. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως η παρούσα συμφωνία του ηθοποιού με την παραγωγή προβλέπει ένα μεγάλο γκεστ μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της «Γης της Ελιάς» θα ολοκληρωθούν τον Μάϊο ενώ για τον τέταρτο κύκλο φημολογείται πως σε επίπεδο κεντρικών πρωταγωνιστών έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με δημοφιλή πρόσωπα που όμως στην παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν καθώς κάποιοι δεσμεύονται τώρα σε άλλες σειρές. 

Φοβερές οι εξελίξεις και στα υπόλοιπα πρόσωπα της σειράς..

reader.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]