Ανήλικοι σκότωσαν τη θετή μητέρα τους και «έπαιζαν θέατρο»

9 Φεβρουαρίου 2024

Ανήλικοι σκότωσαν τη θετή μητέρα τους και «έπαιζαν θέατρο»

Ένας 13χρονος και ένας 16χρονος από τη Ρωσία συνελήφθησαν για τη δολοφονία της 48χρονης θετής τους μητέρας από τις αρχές της Ισπανίας. Η γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε επειδή μάλωνε για τους βαθμούς του μεγαλύτερου από τα παιδιά.

Η 48χρονη Σίλβια Λόπεζ βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Κάστρο Ουρντιάλες στην Καντάμπρια και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε δεμένη, στραγγαλισμένη, μαχαιρωμένη  και με μια σακούλα στο κεφάλι, στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου στο Σανταντέρ.

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι οι ανήλικοι μαχαίρωσαν τη μητέρα τους στο λαιμό, στη συνέχεια της έβαλαν μια σακούλα στο κεφάλι και εγκατέλειψαν τη σορό.

Αν και αρχικά υπήρχαν υποψίες ότι για το έγκλημα ευθύνεται ο σύζυγος του θύματος, αργότερα οι ίδιοι οι έφηβοι ομολόγησαν την ειδεχθή πράξη τους.

Μάλιστα, αφού σκότωσαν τη μητέρα τους, οι έφηβοι ουκρανικής καταγωγής διέφυγαν από το σημείο και τηλεφώνησαν στη γιαγιά τους προσποιούμενοι ότι μετά τη δολοφονία τους απήγαγαν. Ωστόσο, αργότερα «έσπασαν» και περιέγραψαν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο 13χρονος βρίσκεται σε κέντρο προστασίας παιδιών υπό παρακολούθηση ψυχολόγων, ενώ για τον μεγαλύτερο αδελφό του, την υπόθεση ανέλαβε η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Ο πατέρας της γυναίκας είναι σε σοκ από την εξέλιξη της υπόθεσης. «Δεν μπορεί να το πιστέψει» δήλωσε αστυνομική πηγή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]