Συναισθηματικά φορτισμένη επέστρεψε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

5 Φεβρουαρίου 2024

Συναισθηματικά φορτισμένη επέστρεψε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Συναισθηματικά φορτισμένη και με τρεμάμενη φωνή, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή της. Μόλις καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό «λύγισε»… «Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εδώ είμαι…», είπε αρχικά και σταμάτησε, μέχρι να πάρει μια βαθιά ανάσα.

Συναισθηματικά φορτισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της – «Ήταν  ένας υπέροχος μπαμπάς» - synaisthimatika fortismeni i faii skorda ston aera  tis ekpobis tis – «itan enas yperochos babas»

«Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας. Και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές… Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και όπως υποσχέθηκα, επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον και σας ευχαριστώ… Και το κανάλι ευχαριστώ που μου έδωσε και το χρόνο».

Η Φαίη Σκορδά συγκίνησε όταν θέλησε να μιλήσει για τον πατέρα της.

«Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς… Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα, οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις, είναι απώλειες.

Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων. Και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί, γιατί υπάρχουν και παιδιά που είναι στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους που είναι δύσκολα…».

Και κλείνοντας, είπε: «Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]